cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis, arkivfoto

Dølle

Masser af leben på markedspladsen

BILLEDSERIER: Vi må undvære Dølle i denne storebededagsferie. Men her på folketidende.dk kigger vi tilbage til tidligere års markeder.
08. maj 2020 kl. 14:00 Af Jakob Poulsen

Fredag - altså storebededag - er den første "rigtige" markedsdag på Døllefjelde-Musse Marked. Det er her, alle de handlende, kræmmere, stadeholdere og hvad de ellers hedder, åbner teltene - klar til at sælge alt fra store køretøjer til strømper og loppefund.

Og rundt omkring på pladsen sørger de mange frivillige for, at det er muligt at købe Dølle-pølser, is, øl, sodavand og andet godt til ganen og maven.

Som regel plejer de fleste politiske partier også at være til stede på markedet for at gøre reklame for sig selv og måske hente en stemme eller to. Nogle år har markedet ligget lige op til et valg, og så har selv store landskendte politikere fundet vej til Døllefjelde. Sidste år var eksempelvis nuværende statsminister Mette Frederiksen på besøg.

Fredag aften står den på musik og gang i den i de store telte.

Vi har samlet et lille udvalg af billedserier fra fredagen på Dølle fra de senere år. Klik på linksene herunder for at se eller gense de mange billeder og artikler.

Annonce

Fredagen 2019
Mette Frederiksen på Dølle 2019
Fredagen 2018
Fredag aften 2018
Fredagen 2016
Fredag aften 2016
Fredagen 2015KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

ANNONCE