cookie-og-privatlivspolitik
Håndspritten står klar til kunderne lige indenfor døren. Ann Johansen mener, alle passer godt på hinanden og er gode til at holde afstand.
Håndspritten står klar til kunderne lige indenfor døren. Ann Johansen mener, alle passer godt på hinanden og er gode til at holde afstand.
Foto: Jan Knudsen

En forandret hverdag

Der er såmænd ikke anderledes

Færre folk på vejene og forholdsregler i butikken. Ellers er ikke meget anderledes for Ann Johansen i Dagli'Brugsen i Rødbyhavn.
30. marts 2020 kl. 07:30 Af John Karlsen

RØDBYHAVN For lederen af Dagli'Brugsen i Rødbyhavn, Ann Johansen, er hverdagen ikke forandret så meget - trods coronavirussen.

- Vi får varer hjem, som vi plejer, og sætter dem op på hylderne til kunderne, fortæller Ann Johansen.

- Men der er selvfølgelig mange forholdsregler, vi skal tage, og vi skal gøre tingene med omtanke, tilføjer Ann Johansen med henvisning til restriktionerne i forbindelse med coronapandemien.

Der er sat håndsprit op i butikken, og der er fokus på at holde afstand.

Dagli'Brugsen mærker en lidt øget omsætning i denne tid.

Annonce

Folk køber større ind, og der kommer flere i butikken.

Det er, som om de lokale ikke vil køre så langt efter deres fornødenheder.

Og så er der en ting mere, Ann Johansen oplever anderledes: Der er usædvanligt tomt på gader og veje, når hun kører til og fra arbejde.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Beretninger-fra-en-forandret-hverdag

ANNONCE