cookie-og-privatlivspolitik
Henning Kristiansen fylder 70 år i dag og havde inviteret 60 gæster til fest, men den er blevet udskudt - ligesom så meget andet.

2

Billeder

Henning Kristiansen fylder 70 år i dag og havde inviteret 60 gæster til fest, men den er blevet udskudt - ligesom så meget andet.
Foto: Jan Knudsen

En forandret hverdag

Fødselsdagsfest udskudt

I dag fylder Henning Kristiansen 70 år, men festen for de 60 gæster bliver ikke til noget foreløbig.
08. april 2020 kl. 11:30 Af David Arnholm

TÅGERUP - Jeg skulle holde fødselsdag. Jeg bliver 70 og havde inviteret 60 gæster. Så skulle vi ringe og aflyse, men de var da godt klar over, at det nok ikke blev til noget, fortæller Henning Kristiansen fra Tågerup.

Han tilføjer, at festen er ikke aflyst, men bare udskudt. Og han skal dog nok blive fejret i dag - i lidt mindre målestok.

- Børnene kommer hjem til morgenkaffe. Så er vi seks. Det må vi godt, konstarerer han og tilføjer, at han skulle have været til barnedåb på lørdag, men at den også er udskudt.

Henning Kristiansen er i øvrigt formand for Tågerup og Omegns Beboerforening, som er på vej til at blive lukket. Som Folketidende fortalte 27. februar, er foreningens største aktiv, Hyldsted Forsamlingshus, nemlig ramt af råd i et gulv. Og det er så dyrt at udbedre den skade, at foreningen nu vil lukke og forsøge at sælge huset.

Det er for nylig blevet vurderet til at være omkring 175.000 kroner værd, men inden det kommer til et salg og en lukning af foreningen, skal der lige holdes en ekstraordinær generalforsamling. Den skulle have været holdt 26. marts, men præcis som med fødselsdagsfesten gik der corona i den, så den er nu udskudt på ubestent tid.

Annonce

- Det har sine omkostninger med den virus!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Beretninger-fra-en-forandret-hverdag

ANNONCE