cookie-og-privatlivspolitik
SFO- og indskolingsleder på Rødby Skole, Helle Riis Pålsen, har i øjeblikket meget travlt på grund af corona-situationen. Billedet er taget ved en tidligere lejlighed.
SFO- og indskolingsleder på Rødby Skole, Helle Riis Pålsen, har i øjeblikket meget travlt på grund af corona-situationen. Billedet er taget ved en tidligere lejlighed.
Foto: Claus Hansen/arkiv

En forandret hverdag

Hjælpsomheden er bare så stor

Beretning fra en forandret hverdag.
29. marts 2020 kl. 07:28 Af John Karlsen

RØDBY - Man bliver lidt stolt af at være dansker.

Det siger SFO- og indskolingsleder på Rødby Skole, Helle Riis Pålsen. Hun glæder sig over den store hjælpsomhed, hun oplever i denne tid, hvor coronaen har gjort hverdagen meget anderledes.

- For mig er den nu ikke så anderledes, siger Helle Riis Pålsen.

Hun møder på skolen hver dag, som hun plejer.

Her er hun backup på skolens nødpasning, men samtidig er der en lang række andre opgaver at tage sig af - som eksempelvis udlevering af computere, som eleverne til daglig har stående på skolen, men som nu 80 har hentet for at bruge dem til hjemmeundervisningen.

Annonce

I øjeblikket kontaktes en del forældre for at høre, hvordan det går. Måske skal eleven ind på skolen nogle timer, så alle kan få et pusterum.

Nu er det forlængelsen af skolelukningen, der fylder.

- Og i den situation hører vi gerne fra forældrene. Har vi fundet balancen i det, vi kræver af dem - vi er med på, at de er udfordret lige i øjeblikket, siger Helle Riis Pålsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Beretninger-fra-en-forandret-hverdag

ANNONCE