Annonce
Erhverv

- Der er en fremtid for Folketidende

Folketidendes bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldt er i videoen rundt med aviser på Lolland-Falster sammen med avisbuddet Dicte Holluf Benediktson, hvor de blandt andre møder revydirektør Mickey Pless. Foto: Anders Knudsen

VIDEO En del af bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldts beretning blev leveret i video, hvor han agerede avisbud og samtidig berettede om et turbulent år i Folketidende Gruppen.

Bestyrelsesformandens beretning til Folketidendes generalforsamling bliver sædvanligvis leveret fra en talerstol.

Sådan begyndte videoen, der var en del af bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldts formandsberetning ved dette års generalforsamling, også, men alligevel adskilte beretningen sig markant fra tidligere års beretninger.

Ved den elektroniske generalforsamling var en del af formandens beretning nemlig en på forhånd optaget video, der blev afspillet under generalforsamlingen.

I den knapt 17 minutter lange videoberetning tog Lars Hvidtfeldt generalforsamlingen med rundt i mediehuset i Tværgade, hvor han kunne berette, at alle Folketidendes aviser siden 1873 nu er tilgængelige digitalt.

I videoen drog han efterfølgende sammen med avisbud Dicte Holluf Benediktson ud for at cykle hele landsdelen rundt med aviser til abonnenterne.

En tandem bragte bestyrelsesformanden og avisbuddet forbi blandt andet Nykøbing F. Teater og byens revy, Axeltorv, Maribo Erhvervspark, Frederiksdal Kirsebærvin, Dodekalitten, Engestofte Gods og Femern Bælt-forbindelsen.

Med cykelturen rundt i hele landsdelen og små samtaler med centrale aktører på Lolland-Falster som bagtæppe fik Lars Hvidtfeldt leveret fortællingen om et turbulent år i mediehuset.

- Vi kom ud af 2020 med et mindre underskud på cirka 280.000 kroner, hvilket vi anser for et godt resultat, lød det blandt andet fra bestyrelsesformanden med baggrund i et år med coronakrise.

- Sidste år var vi bange for, at luften ville gå ud af vores økonomi, men med fantastisk opbakning fra læsere, annoncører og mange andre aktører i lokalområdet, så er vi kommet godt igennem, sagde han og slog fast:

- Der er en fremtid for Folketidende!

Lars Hvidtfeldt nævnte en lille flig af alle de historier og sager, som avisen har beskæftiget sig med i 2020.

- Vi har skrevet om diget på Østfalster, og om der skal bygges poolhuse lige bag ved, lød det fra bestyrelsesformanden, mens man i videoen ser ham og Dicte Holluf Benediktson cykle på diget netop ved området med de omstridte poolhuse.

- Vi har skrevet om varmestriden på Lolland, om en broklap, der kunne åbne eller ej, og udvidelsen af E55, om udligning og en lang række andre ting, sagde han.

Bestyrelsesformanden nævnte også artikelserien "Særlige steder", der blev bragt i sommeren 2020. Det er blevet til bog, der ifølge formanden er en bestseller, som nu er trykt i 4. oplag.

I den sammenhæng påpegede bestyrelsesformanden også, at den længste artikelserie i avisens historie også blev søsat i 2020.

"Lolland-Falster i 2020'erne" sætter nemlig fokus på landsdelen i det kommende årti.

I videoen med bestyrelsesformandens beretning bringer tandemen som nævnt bestyrelsesformanden og avisbuddet rundt på hele Lolland-Falster krydret med besøg hos abonnenten siden 1971, Erik Andersen, revydirektør Mickey Pless, direktør Mikkel Wessehoff fra Business LF, Saxkjøbing Avis, Harald Krabbe fra Frederiksdal Kirsebærvin, direktør Mette Egeskov fra Engestofte Gods, hvor den aflyste aktionærfest skulle have været afholdt, og direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development.

Til slut i beretningen citerede Lars Hvidtfeldt Folketidendes formålsparagraf og slog fast:

- Folketidende vil Lolland-Falster i går, i dag og i morgen!

Videoen kan ses under artiklen.

  • Folketidendes bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldt er i videoen rundt med aviser på Lolland-Falster sammen med avisbuddet Dicte Holluf Benediktson, hvor de blandt andre møder revydirektør Mickey Pless. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Nykøbing

Imponeret over kulissen: Se, hvad der er skabt på 13 år

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Nykøbing

Den største nogensinde: Elektrisk stemning og bølge i Boxen

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Nykøbing

Grillede 12 pattegrise før kæmpe-kamp

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

Annonce
Annonce
112

"Vi ved godt, at der engang imellem sker noget ved banegården"

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Guldborgsund

For første gang: Nu kan du gå i dronningens fodspor

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken