cookie-og-privatlivspolitik
Folketidendes bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldt er i videoen rundt med aviser på Lolland-Falster sammen med avisbuddet Dicte Holluf Benediktson, hvor de blandt andre møder revydirektør Mickey Pless.
Folketidendes bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldt er i videoen rundt med aviser på Lolland-Falster sammen med avisbuddet Dicte Holluf Benediktson, hvor de blandt andre møder revydirektør Mickey Pless.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

- Der er en fremtid for Folketidende

VIDEO En del af bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldts beretning blev leveret i video, hvor han agerede avisbud og samtidig berettede om et turbulent år i Folketidende Gruppen.
04. maj 2021 kl. 13:30 Af Jesper Bøgh

Bestyrelsesformandens beretning til Folketidendes generalforsamling bliver sædvanligvis leveret fra en talerstol.

Sådan begyndte videoen, der var en del af bestyrelsesformand Lars Hvidtfeldts formandsberetning ved dette års generalforsamling, også, men alligevel adskilte beretningen sig markant fra tidligere års beretninger.

Ved den elektroniske generalforsamling var en del af formandens beretning nemlig en på forhånd optaget video, der blev afspillet under generalforsamlingen.

I den knapt 17 minutter lange videoberetning tog Lars Hvidtfeldt generalforsamlingen med rundt i mediehuset i Tværgade, hvor han kunne berette, at alle Folketidendes aviser siden 1873 nu er tilgængelige digitalt.

I videoen drog han efterfølgende sammen med avisbud Dicte Holluf Benediktson ud for at cykle hele landsdelen rundt med aviser til abonnenterne.

Annonce

En tandem bragte bestyrelsesformanden og avisbuddet forbi blandt andet Nykøbing F. Teater og byens revy, Axeltorv, Maribo Erhvervspark, Frederiksdal Kirsebærvin, Dodekalitten, Engestofte Gods og Femern Bælt-forbindelsen.

Med cykelturen rundt i hele landsdelen og små samtaler med centrale aktører på Lolland-Falster som bagtæppe fik Lars Hvidtfeldt leveret fortællingen om et turbulent år i mediehuset.

- Vi kom ud af 2020 med et mindre underskud på cirka 280.000 kroner, hvilket vi anser for et godt resultat, lød det blandt andet fra bestyrelsesformanden med baggrund i et år med coronakrise.

- Sidste år var vi bange for, at luften ville gå ud af vores økonomi, men med fantastisk opbakning fra læsere, annoncører og mange andre aktører i lokalområdet, så er vi kommet godt igennem, sagde han og slog fast:

- Der er en fremtid for Folketidende!

Annonce

Lars Hvidtfeldt nævnte en lille flig af alle de historier og sager, som avisen har beskæftiget sig med i 2020.

- Vi har skrevet om diget på Østfalster, og om der skal bygges poolhuse lige bag ved, lød det fra bestyrelsesformanden, mens man i videoen ser ham og Dicte Holluf Benediktson cykle på diget netop ved området med de omstridte poolhuse.

- Vi har skrevet om varmestriden på Lolland, om en broklap, der kunne åbne eller ej, og udvidelsen af E55, om udligning og en lang række andre ting, sagde han.

Bestyrelsesformanden nævnte også artikelserien "Særlige steder", der blev bragt i sommeren 2020. Det er blevet til bog, der ifølge formanden er en bestseller, som nu er trykt i 4. oplag.

I den sammenhæng påpegede bestyrelsesformanden også, at den længste artikelserie i avisens historie også blev søsat i 2020.

Annonce

"Lolland-Falster i 2020'erne" sætter nemlig fokus på landsdelen i det kommende årti.

I videoen med bestyrelsesformandens beretning bringer tandemen som nævnt bestyrelsesformanden og avisbuddet rundt på hele Lolland-Falster krydret med besøg hos abonnenten siden 1971, Erik Andersen, revydirektør Mickey Pless, direktør Mikkel Wessehoff fra Business LF, Saxkjøbing Avis, Harald Krabbe fra Frederiksdal Kirsebærvin, direktør Mette Egeskov fra Engestofte Gods, hvor den aflyste aktionærfest skulle have været afholdt, og direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development.

Til slut i beretningen citerede Lars Hvidtfeldt Folketidendes formålsparagraf og slog fast:

- Folketidende vil Lolland-Falster i går, i dag og i morgen!

Videoen kan ses under artiklen.

AnnonceKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE