Annonce
Erhverv

Afgørende med placering tæt på Femern-byggeriet

Senere i denne måned er det planen, at Stark åbner butik på pladsen ved RGS Nordic på Færgevej i Rødbyhavn. Foto: Flemming Keith Karlsen

Slår dørene op til butik med tilpasset sortiment tæt ved Femern-projektet.

Senere i denne måned slår Stark dørene op til en helt ny afdeling på Færgevej i Rødbyhavn.

- Som Danmarks største leverandør af byggematerialer, så skal vi naturligvis også være en del af Danmarkshistoriens største infrastrukturprojekt, lyder det fra direktør i Stark Maribo, René Haakonsen.

Den kommende 300 kvadratmeter store butik opføres midlertidigt i 10 moduler, der bliver leveret af virksomheden Mobilhouse, hvor der også vil blive tilknyttet 500 kvadratmeter garage.

Direktør havde håbet på at kunne have åbnet primo marts.

- Men mange ting har skulle falde i hak. Der er mange interessenter ind over en sådan etablering, så det er kommet til at tage lidt længere tid end vi havde beregnet, siger René Haakonsen.

- Når vi taler om en midlertidig butik, så er det udgangspunktet, at den skal blive stående, indtil byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen er færdigbygget, så der er tale om en længere årrække, påpeger key account manager, Lars Kulle, der sammen med intern sælger, Signe Ovesen, er i gang med at gøre den nye Stark-filial klar på Færgevej.

I opstartsfasen er det nemlig de to medarbejdere, der skal være fuldtid til stede.

- Butikken vil være målrettet konsortierne og deres underleverandører. Så vi vil tilpasse sortimentet efter deres behov. Vi vil kunne levere indenfor købmand, isenkræmmer, skibsproviant og trælast på samme tid, fortæller Lars Kulle, og Signe Ovesen tilføjer:

- Vi er i dialog med konsortierne om lige netop deres behov, og det vil vi være løbende, så vi kan sikre hurtig levering, siger hun.

For Stark Maribo er det også vigtigt at være en del af Femern-projektet.

- Vi vil gerne være med til at løfte og bidrage til aktiviteten i området, siger René Haakonsen.

- Det er også på det personlige plan fantastisk at kunne blive en lille del af dette kæmpestore byggeri. Vi er jo lokale alle tre, så vi glæder os meget til for alvor at komme i gang i Rødbyhavn, siger Lars Kulle.

Selvom personalet i opstartsfasen kommer til at bestå af Lars Kulle og Signe Ovesen, så forventer René Haakonsen at skulle ansætte mere personale.

- På sigt skal bemandingen øges. Det forventer jeg. Men hvor meget er vanskeligt at spå om. Det kommer meget an på efterspørgslen og behovet for åbningstid, som også vil blive tilpasset konsortiernes behov og efterspørgsel, lyder det fra René Haakonsen.

I Stark i Maribo har man især i andet halvår 2020 også mærket en stigende aktivitet på grund af Femern Bælt-byggeriet.

- Så det betyder, at vi ikke umiddelbart vil kunne undvære medarbejdere i Maribo for at hjælpe til i Rødbyhavn. Derfor forventer jeg også at skulle ansætte medarbejdere de kommende par år, siger han.

- Og hvis det kræves, så er vi også klar til at kunne levere døgnet rundt. Der arbejdes jo også døgnet rundt på byggeriet, så også åbningstider vil kunne have betydning for behovet for flere folk, konstaterer Signe Ovesen.

Hvis den kommende Stark i Rødbyhavn ikke aktuelt har de akut efterspurgte materialer på lager, så vi der være mulighed for hurtig levering.

- Vores egen lad-bil vil kunne hente materialer fra Maribo med meget kort varsel. Det gælder om at kunne satse 100 procent på at levere det nødvendige, slår René Haakonsen fast og nævner også de krav i relation til blandt andet arbejdsmiljø, som konsortierne på Femern Bælt-byggeriet stiller til underleverandører.

- Vi har en grøn elitesmiley på arbejdsmiljøområdet. Det ser vi også som en nødvendighed i forhold til at komme i betragtning hos konsortierne, hvor vi i øvrigt er godkendt leverandør, fortæller han.

Den kommende 300 kvadratmeter store butik opføres midlertidigt i 10 moduler, hvor der også vil blive tilknyttet 500 kvadratmeter garage. Fra venstre: Lars Kulle, key account manager, René Haakonsen, direktør og Signe Ovesen, intern sælger. Foto: Flemming Keith Karlsen
  • Senere i denne måned er det planen, at Stark åbner butik på pladsen ved RGS Nordic på Færgevej i Rødbyhavn. Foto: Flemming Keith Karlsen
  • Den kommende 300 kvadratmeter store butik opføres midlertidigt i 10 moduler, hvor der også vil blive tilknyttet 500 kvadratmeter garage. Fra venstre: Lars Kulle, key account manager, René Haakonsen, direktør og Signe Ovesen, intern sælger. Foto: Flemming Keith Karlsen
Annonce
Erhverv

Sender regning for dyrere dankort videre til forbrugerne

Maribo

Gammel Aldi-butik solgt: Her er den nye ejer

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Efter flere forsinkelser: 30 millioner dyrt projekt kan endelig begynde

112

Bil i brand på motorvejen

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan

Lokal nyt

Venstre vil forlænge grænsekontrollem

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Nu skal pengene findes: Besparelser for 16 millioner kroner sendes i høring

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Indland

Over 800 butikker vil donere overskudsmad i påsken

Lolland

Engang var den Danmarks bedste Aldi: Nu åbner den snart som Rema 1000

Lolland

Kæmpe kovending: Alligevel flertal for omfartsvej

Guldborgsund

Revyen solgte ud: - Nu skal vi lige komme os over chokket

Vejret

Lavtryk og regn besøger Danmark i påskedagene