cookie-og-privatlivspolitik
Senere i denne måned er det planen, at Stark åbner butik på pladsen ved RGS Nordic på Færgevej i Rødbyhavn.

2

Billeder

Senere i denne måned er det planen, at Stark åbner butik på pladsen ved RGS Nordic på Færgevej i Rødbyhavn.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Erhverv

Afgørende med placering tæt på Femern-byggeriet

Slår dørene op til butik med tilpasset sortiment tæt ved Femern-projektet.
08. april 2021 kl. 10:09 Af Jesper Bøgh

Senere i denne måned slår Stark dørene op til en helt ny afdeling på Færgevej i Rødbyhavn.

- Som Danmarks største leverandør af byggematerialer, så skal vi naturligvis også være en del af Danmarkshistoriens største infrastrukturprojekt, lyder det fra direktør i Stark Maribo, René Haakonsen.

Den kommende 300 kvadratmeter store butik opføres midlertidigt i 10 moduler, der bliver leveret af virksomheden Mobilhouse, hvor der også vil blive tilknyttet 500 kvadratmeter garage.

Direktør havde håbet på at kunne have åbnet primo marts.

- Men mange ting har skulle falde i hak. Der er mange interessenter ind over en sådan etablering, så det er kommet til at tage lidt længere tid end vi havde beregnet, siger René Haakonsen.

Annonce

- Når vi taler om en midlertidig butik, så er det udgangspunktet, at den skal blive stående, indtil byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen er færdigbygget, så der er tale om en længere årrække, påpeger key account manager, Lars Kulle, der sammen med intern sælger, Signe Ovesen, er i gang med at gøre den nye Stark-filial klar på Færgevej.

I opstartsfasen er det nemlig de to medarbejdere, der skal være fuldtid til stede.

- Butikken vil være målrettet konsortierne og deres underleverandører. Så vi vil tilpasse sortimentet efter deres behov. Vi vil kunne levere indenfor købmand, isenkræmmer, skibsproviant og trælast på samme tid, fortæller Lars Kulle, og Signe Ovesen tilføjer:

- Vi er i dialog med konsortierne om lige netop deres behov, og det vil vi være løbende, så vi kan sikre hurtig levering, siger hun.

For Stark Maribo er det også vigtigt at være en del af Femern-projektet.

Annonce

- Vi vil gerne være med til at løfte og bidrage til aktiviteten i området, siger René Haakonsen.

- Det er også på det personlige plan fantastisk at kunne blive en lille del af dette kæmpestore byggeri. Vi er jo lokale alle tre, så vi glæder os meget til for alvor at komme i gang i Rødbyhavn, siger Lars Kulle.

Selvom personalet i opstartsfasen kommer til at bestå af Lars Kulle og Signe Ovesen, så forventer René Haakonsen at skulle ansætte mere personale.

- På sigt skal bemandingen øges. Det forventer jeg. Men hvor meget er vanskeligt at spå om. Det kommer meget an på efterspørgslen og behovet for åbningstid, som også vil blive tilpasset konsortiernes behov og efterspørgsel, lyder det fra René Haakonsen.

I Stark i Maribo har man især i andet halvår 2020 også mærket en stigende aktivitet på grund af Femern Bælt-byggeriet.

Annonce

- Så det betyder, at vi ikke umiddelbart vil kunne undvære medarbejdere i Maribo for at hjælpe til i Rødbyhavn. Derfor forventer jeg også at skulle ansætte medarbejdere de kommende par år, siger han.

- Og hvis det kræves, så er vi også klar til at kunne levere døgnet rundt. Der arbejdes jo også døgnet rundt på byggeriet, så også åbningstider vil kunne have betydning for behovet for flere folk, konstaterer Signe Ovesen.

Hvis den kommende Stark i Rødbyhavn ikke aktuelt har de akut efterspurgte materialer på lager, så vi der være mulighed for hurtig levering.

- Vores egen lad-bil vil kunne hente materialer fra Maribo med meget kort varsel. Det gælder om at kunne satse 100 procent på at levere det nødvendige, slår René Haakonsen fast og nævner også de krav i relation til blandt andet arbejdsmiljø, som konsortierne på Femern Bælt-byggeriet stiller til underleverandører.

- Vi har en grøn elitesmiley på arbejdsmiljøområdet. Det ser vi også som en nødvendighed i forhold til at komme i betragtning hos konsortierne, hvor vi i øvrigt er godkendt leverandør, fortæller han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE