cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Erhverv

Aktiehandel skal sikre bank-fremtid

Forslagsstiller bag ekstraordinær generalforsamling i Lollands Bank.
29. oktober 2018 kl. 15:09 Af Hans Gandrup

Annonce

ERHVERV - Vi synes, Lollands Bank er særdeles veldrevet. Men også stærkt undervurderet. Og vi vil gerne bane vejen for en fremtidssikring med en storaktionær i selskabet.

Sådan siger Michael Hove, MH Investment, en af de fem aktionærer, som står bag indkaldelsen til ekstraordinær generalforsamling i Lollands Bank 27. november. Her skal man tage stilling til forslag om, at bestyrelsen skal afsøge markedet for at få bud og finde en hel eller delvis køber til aktiekapitalen.

- Det er en misforståelse, når man udlægger det sådan, at vi ønsker Lollands Bank solgt. Vi vil for det første have bud på, hvad aktien reelt er værd. Den er voldsomt undervurderet nu. Det vil da være i alle aktionærers interesse at få et bud på den reelle værdi. For det andet mener vi, at banken har brug for en kapitalstærk storaktionær. Det bliver sværere at være lille bank i fremtiden, forklarer Michael Hove.

- En storaktionær behøver bestemt ikke være et andet pengeinstitut. Det kan være en privatinvestor, kapitalfond eller andet, tilføjer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

AF: POUL HANSEN

Høringssvar på vindmøller… 15. januar 2019 kl. 13.00

Annonce