cookie-og-privatlivspolitik
Top-Toy, der driver legetøjsbutikkerne Fætter BR og Toys"R"Us, er fredag erklæret konkurs. Det sker efter et svigtende julesalg, oplyser selskabet. (Arkivfoto).
Top-Toy, der driver legetøjsbutikkerne Fætter BR og Toys"R"Us, er fredag erklæret konkurs. Det sker efter et svigtende julesalg, oplyser selskabet. (Arkivfoto).
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Erhverv

BR og Toy"R"Us: Der kommer et rigtig godt udsalg

Talsmand fra Top-Toy varsler ophørsudsalg i januar.
28. december 2018 kl. 17:10 Af David Arnholm

Annonce

Over hele landet kører BR og Toys"R"Us i disse timer udsalg med 25 procents rabat på så godt som alle varer. Men har man is i maven, kan der blive endnu flere penge at spare senere.

- Det, der vil ske i januar - efter al sandsynlighed - er, at der kommer et rigtig godt udsalg, forventer kuratorerne, fordi de skal realisere så mange værdier som muligt, siger fungerende talsmand for Top-Toy Lars Bo Kirk til TV2 News.

Han tilføjer, at enkelte butikker vil holde åbent året ud - også selvom samtlige over 3.000 ansatte i dag er blevet afskediget.

- Nogle medarbejdere får at vide, om de skal møde på arbejde. Andre medarbejdere, som vi ikke har brug for, bliver fritstillet per dags dato, siger han.

Lars Bo Kirk fortæller, at man vil kunne bytte julegaver til andre varer, men ikke få pengene tilbage.

Læs mere om konkursen her: https://folketidende.dk/Erhverv/OPDATERET-Firmaet-bag-BR-og-ToysRUs-konkurs/artikel/495568

Og læs om, hvordan Dansk Folkehjælp har garderet sig imod konkursen: https://folketidende.dk/Erhverv/Dansk-Folkehjaelp-efter-BR-kollaps-Vi-har-garderet-os/artikel/495569KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce