cookie-og-privatlivspolitik
Lollands Banks filial i Kæpgårdscenteret i Nørre Alslev er en af de to filialer, der lukkes. Billedet er et arkivfoto fra 2017.
Lollands Banks filial i Kæpgårdscenteret i Nørre Alslev er en af de to filialer, der lukkes. Billedet er et arkivfoto fra 2017.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Bank lukker to lokale filialer

Lollands Bank meddeler, at fire filialer slås sammen til to. Det berører både Lolland og Falster.
13. november 2019 kl. 17:21 Af David Arnholm

Annonce

Der var med bankens egne ord "et lille hår i suppen", da Lollands Bank onsdag eftermiddag offentliggjorde sit kvartalsregnskab.

Regnskabet melder, at banken i løbet af årets første ni måneder har fået et overskud før skat på 53 millioner kroner - et resultat, bankens ledelse udtrykker stor tilfredshed med. Men håret i suppen er, at to filialer lukkes.

Det drejer sig om filialerne i Nørre Alslev og Rødbyhavn, der med bankens ord sammenlægges med filialerne i Vordingborg og Maribo.

For lokalområderne i Nørre Alslev og Rødbyhavn beklager ledelsen denne udvikling, og bankens direktør, Anders F. Møller, uddyber ledelsens beslutning med at fortælle, at de to filialer allerede i dag ikke er "full-service filialer" grundet det begrænsede antal ansatte i hver af de to filialer.

- Et stigende krav til de ansattes faglige kompetencer, sammenholdt med kundernes ændrede adfærd omkring brug af bankens filialnet, efter at checks er udgået som betalingsmetode, og er afløst af nye betalingsmåder som eksempelvis MobilePay, er nogle af årsagerne til beslutningen om en reducering af filialnettet, forklarer han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce