cookie-og-privatlivspolitik
Interessen fejlede bestemt ikke noget, da byggeriet yderst på Sophieholmen, som Bo-Hus opfører, blev vist frem ved Åbent Hus i oktober. Der er 22 luksuslejligheder i ejendommen. Tre er ikke solgt endnu.
Interessen fejlede bestemt ikke noget, da byggeriet yderst på Sophieholmen, som Bo-Hus opfører, blev vist frem ved Åbent Hus i oktober. Der er 22 luksuslejligheder i ejendommen. Tre er ikke solgt endnu.
Foto: Flemming Karlsen

Erhverv

Byggefirma runder 200 millioner

I 2019 kommer Bo-Hus til at fordele aktiviteten mellem hovedstaden og lokalområdet
10. februar 2019 kl. 16:44 Af Hans Gandrup

Annonce

- Egentlig ville vi helst holde os sådan cirka syd for Næstved. Men det bliver ikke tilfældet i år. Og under alle omstændigheder er vi jo glade for aktiviteten.

Det fastslår Bo Jørgensen, direktør i byggevirksomheden Bo-Hus A/S i Nykøbing, som kan se frem til et 2019 med stabil travlhed.

Omsætningen kommer til at runde 200 millioner kroner. I 2018 var den omkring 140 millioner kroner - og tog dermed et dyk efter den hektiske periode med byggeriet ved Nykøbing Sygehus.

- Når vi kommer opad i omsætning i år, skyldes det også, at et par af vores københavnske projekter kommer senere fra land end først forventet. Sagsbehandlingen trækker noget ud, konstaterer Bo Jørgensen, der dels skal bygge ungdomsboliger i Tårnby og dels boliger på den såkaldte Beauvais-grund på Østerbro.

Derudover skal entreprenøren også bygge en børnehave i Vallensbæk.

Men halvdelen af årets forventede omsætning kommer trods alt til at ligge lokalt - meget lokalt endda.

Bo-Hus skal stå for en storstilet renovering af boliger på Hammerlodden i Nykøbing for Nykøbing F. Boligselskab, som man også bygger for på Stubbekøbingvej - den såkaldte "Bryghusparken", som skal afleveres til marts 2020 og være klar til indflytning i juni.

Her er jordarbejder og forberedelser i gang.

Der skal bygges 43 rækkehuse med både to, tre og fire-værelses boliger.

Firmaet bygger også fortsat på Sophieholmen i Nykøbing, hvor boligblokken med ejerlejligheder yderst mod vandet skal stå helt færdig til juli.

Der er 22 boliger i ejendommen, hvor Bo Jørgensen i øvrigt selv skal flytte ind.

Tre af lejlighederne er ikke solgt endnu.

- Det giver nu ikke grund til den store bekymring. Der er stadig fem måneders byggetid tilbage - og vi havde fra start i øvrigt kalkuleret med, at der ville være fem boliger tilbage, når vi nåede sommeren 2019. Så det er gået udmærket med salget, konstaterer Bo Jørgensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

AF: BJARKE ROSENKILDE

De kære konventioner. 11. juli 2019 kl. 15.26

AF: MARTIN WOUTERS

cykelbro, lille ekstra ø og… 08. juli 2019 kl. 09.07

AF: JOHN WENNERWALD

Fattigdomsgrænsen genindføres 07. juli 2019 kl. 22.38

AF: BJARKE ROSENKILDE

Sandheden er ilde hørt 07. juli 2019 kl. 16.31

AF: JOHN WENNERWALD

Brystkræftsafdeling flyttes 30. juni 2019 kl. 22.05

Annonce