cookie-og-privatlivspolitik
Benjamin Timmermann (til venstre) er af to nyansatte hos PriceRunner, der pendler fra hovedstaden til Nykøbing. Til højre er det direktør Martin Andersen.
Benjamin Timmermann (til venstre) er af to nyansatte hos PriceRunner, der pendler fra hovedstaden til Nykøbing. Til højre er det direktør Martin Andersen.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Corona har skabt bredere rekrutteringsfelt

PriceRunner i Nykøbing har udvidet virksomhedens rekrutteringsområde, så flere medarbejdere nu pendler nordfra til Nykøbing nogle dage om ugen.
10. september 2021 kl. 07:10 Af Jesper Bøgh

FAKTA
Om PriceRunner:

PriceRunner er Danmarks største sammenligningstjeneste med 2,2 millioner produkter.
Man kan blandt andet sammenligne priser og tilbud fra over 8.700 butikker.
PriceRunner opdaterer dagligt 126.000.000 priser på alle virksomhedens sites.
PriceRunner tilbyder sammenligning af priser inklusive fragt fra 27 lande - kun butikker som leverer til Danmark.
Hver måned har PriceRunner 18,2 millioner besøgende på tværs af alle lande.
PriceRunner blev grundlagt i 1999 og har sine væsentligste aktiviteter i Danmark, Sverige og Storbritannien.
Virksomheden har i alt 153 medarbejdere, hvoraf 28 medarbejdere i Nykøbing.

Det går stærkt i sammenligningstjenesten PriceRunner, og det har coronakrisen i høj grad medvirket til.

Nethandelen blev under nedlukningerne boostet, hvilket medførte kraftigt stigende besøgstal hos PriceRunner.

- Vi vækstede i antal besøgende med flere hundrede procent, og det betød, at vi nærmest rykkede os tre-fire år alene i 2020, lyder det fra direktør i PriceRunner i Nykøbing, Martin Andersen, der også peger på en omsætningsstigning i virksomheden på 60 procent fra 2019 til 2020.

Sammenholdt med at tjenesten de senere år er udviklet fra at være pristjeneste til forbrugertjeneste med langt flere facetter, så har behovet for flere medarbejdere i høj grad været til stede.

- Vi har det seneste års tid nærmest fordoblet antallet af medarbejdere. Vi har ansat 15 medarbejdere, hvoraf de 10 er rekrutteret lokalt, men vi har også ansat flere der pendler til Nykøbing nordfra. En bor i Vordingborg, en i Præstø, en i Næstved og to bor i København, fortæller Martin Andersen.

Annonce

Søger bredere

Han forklarer, at PriceRunner efter coronakrisen, hvor medarbejderne var tvunget til at arbejde hjemmefra, har gjort, at PriceRunner i Nykøbing nu søger geografisk bredere end tidligere.

- Jeg må indrømme, at jeg er blevet klogere af coronakrisen. Jeg har altid haft det bedst med, at medarbejderne er på arbejdspladsen. Men corona har vist, at det kan godt lade sig gøre at have en hybrid-tilgang til det at arbejde både hjemmefra og møde ind på arbejdspladsen, konstaterer Martin Andersen, der vurderer, at medarbejderne var fuldt ud ligeså produktive, da de under coronakrisen arbejdede hjemmefra.

- Der skal bare være de rette forhold hjemme. Derudover var vi via moderne kommunikationshjælpemidler hele tiden i kontakt med hinanden, siger han.

Derfor er PriceRunner nu blevet en hybridarbejdsplads.

- Det betyder, at medarbejderne kan arbejde hjemme to dage om ugen, hvis de ønsker det. Tre dage om ugen skal de være på kontoret. Nogle har det også bedst med at møde ind alle ugens fem dage. Det virker til at fungere godt. Vi har ihvertfald endnu ikke set nogle ulemper ved det, vurderer Martin Andersen.

Annonce

Han pointerer, at netop den mere fleksible tilgang til netop at kunne arbejde hjemme også har medført, at PriceRunner er lykkedes med at rekruttere nye medarbejdere fra Sjælland og hovedstaden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel Mutti 26. september 2021 kl. 23.05

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

Annonce

ANNONCE