cookie-og-privatlivspolitik
Nemlig.com har haft stor kundefremgang i første halvdel af 2020, hvor coronakrisen har fået flere til at handle online. (Arkivfoto)
Nemlig.com har haft stor kundefremgang i første halvdel af 2020, hvor coronakrisen har fået flere til at handle online. (Arkivfoto)
Foto: Nemlig.com/Ritzau Scanpix

Erhverv

Coronakrisen har givet stor kundefremgang hos Nemlig.com

Antallet af nye kunder er mere end fordoblet hos Nemlig.com i første halvdel af 2020.
15. juli 2020 kl. 10:40 Af Ritzau

Annonce

Da coronaudbruddet for alvor ramte Danmark i marts, blev det pludselig ekstra populært at handle sine dagligvarer online.

Det kan man skrive under på hos onlinesupermarkedet Nemlig.com, der i årets første seks måneder har haft en markant kundefremgang.

Sammenlignet med de første seks måneder af sidste år er antallet af kunder på Nemlig.com i år steget med 60 procent.

Dertil er antallet af nye kunder mere end fordoblet, da det er steget med 108 procent.

Den store aktivitet betyder, at omsætningen hos Nemlig.com er vokset med over 50 procent i første halvdel af i år i forhold til samme periode sidste år.

- Når vi kigger tilbage på det forgangne halvår, så er det en rigtig flot udvikling i et dagligvaremarked, hvor kunderne ikke nødvendigvis skifter indkøbsvaner.

- Som virksomhed har vi skubbet på udviklingen for at sikre, at flest mulig kunder også fik en bedre service ved at handle dagligvarer online, siger Mikkel Pilemand, kommerciel direktør i Nemlig.com.

I første halvdel af året er Nemlig.com begyndt at levere til et større område af Danmark.

Samtidig er sortimentet af varer blevet større, og der pakkes nu hele døgnet rundt for at sikre hurtigere og mere fleksibel service.

Det tiltaler mange af de nye kunder, forklarer Mikkel Pilemand.

For at kunne håndtere det stigende antal opgaver under coronakrisen valgte Nemlig.com at ansætte omkring 500 nye medarbejdere.

Langt størstedelen af de nye medarbejdere er stadig ansat i selskabet, fordi der fortsætter med at være stor travlhed, fortæller direktøren.

- Vi holder et meget højere aktivitetsniveau, end vi tidligere har haft, så der er godt gang i den, og vi regner også med, at det kommer til at fortsætte fremadrettet, siger Mikkel Pilemand.

Nemlig.com tilbyder et bredt sortiment af dagligvarer, som ud over forskellige mad- og drikkevarer også tæller blandt andet rengøringsmidler.

Selskabet sælger også måltidskasser, der består af færdige måltidsløsninger.

Også måltidskasserne har været populære i første halvdel af 2020, hvor salget er vokset med mere end 60 procent i forhold til samme periode sidste år.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

Annonce