cookie-og-privatlivspolitik
Fra venstre er det sektionsleder Lars Strange Hansen, Beierholm, med ejerne af Dan Revision, Bente Clausen og Lene Malmros Jensen.
Fra venstre er det sektionsleder Lars Strange Hansen, Beierholm, med ejerne af Dan Revision, Bente Clausen og Lene Malmros Jensen.
Foto: PR

Erhverv

Dan Revision bliver til en del af Beierholm

Dan Revision i Nakskov skifter 21. august navn og bliver en del af Beierholm.
06. marts 2021 kl. 11:04 Af Jesper Bøgh

Dan Revision i Nakskov har indgået en aftale med revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm. Det betyder, at Dan Revision pr. 15. august 2021 skifter navn til Beierholm, og at alle medarbejdere fortsætter på den nuværende adresse.

Dermed kan Beierholm byde velkommen til 10 nye kolleger, herunder de nuværende ejere af Dan Revision Bente Clausen og Lene Malmros Jensen, som begge er registrerede revisorer.

- Vi er meget glade for, at vi fremover bliver en del af Beierholm. Vores kunder tæller mange ejerdrevne og mindre og mellemstore virksomheder, og jeg føler mig overbevist om, at de vil føle sig hjemme, når vi skifter til Beierholm, siger Bente Clausen og uddyber.

- Kunderne vil bevare den nære relation til de rådgivere og kontaktpersoner, de kender i forvejen. Og desuden får de et stærkt bagland af specialister, som vi og virksomhederne kan trække på. På den måde er alle parter godt rustet til fremtidens behov, og derfor ser vi sammenlægningen som et rigtig godt match, lyder det fra Bente Clausen.


Kompleks rådgivning

Hos Beierholm glæder sektionsleder Lars Strange Hansen sig også over, at erhvervslivet i Nakskov nu får en bredere palet af ydelser stillet til rådighed.

Annonce

- Vi ved fra vores egne kunder, at de efterspørger stadig mere kompleks rådgivning om blandt andet skatteforhold og digitalisering - og vi tilbyder ydelser, der matcher den efterspørgsel. Vi glæder os til at stille dem til rådighed for Dan Revisions nuværende og kommende kunder, siger Lars Strange Hansen, der giver udtryk for, at Beierholm glæder sig til at tage godt imod medarbejderne i Dan Revision, som med deres erfaring og kompetencer vil styrke Beierholm yderligere.

- Vi lægger jo vægt på at kunne følge virksomhederne gennem hele deres livscyklus og tilbyde rådgivning, der flytter forretningen, uanset hvilke udfordringer de står med. Det vil vores nye kolleger uden tvivl komme til at yde et godt bidrag til, siger Lars Strange Hansen.

Med udvidelsen i Nakskov styrker Beierholm sin position på Sjælland og Lolland-Falster, som fremover vil blive betjent af cirka 290 medarbejdere fordelt på ni kontorer. Dertil kommer kontoret i København med cirka 250 medarbejdere.

På landsplan beskæftiger Beierholm i dag cirka 1.300 medarbejdere på 32 kontorer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

Annonce

ANNONCE