cookie-og-privatlivspolitik
Julie Marie Louise Haase har netop afsluttet sin uddannelse hos Greenline.
Foto: Privat

Erhverv

Danmarks første webshop-elev

Julie Marie Louise Haase har netop afsluttet sin uddannelse hos Greenline, og den har været med fokus på den digitale kundekommunikation.
28. juni 2019 kl. 14:50 Af Jesper Bøgh

Annonce

Forleden modtog Julie Marie Louise Haase sit uddannelsesbevis som kontorassistent ved Greenline med speciale i administration.

- Men vi kalder hende for Danmarks første webshop-elev, lyder det fra Brian Sommer, marketingsansvarlig hos greenline.dk.

Hun modtog også et gavelegat fra HK, og afsluttede uddannelsen med klassens bedste resultat fra ZBC i Næstved.

- Der findes ikke en målrettet uddannelse med fokus på den digitale version af en fysisk butik, og derfor har Julies elevtid båret præg af netop at deltage i online markedsføring og kommunikation omkring vores webshop. Det gælder lige fra ordremodtagelse, plukning af varer og videoproduktion. Udover hendes flid og tilgang til uddannelsen, så tror vi, at vinklen med online synlighed har bidraget til hendes flotte resultat, siger han og tilføjer, at det nemlig er den digitale vej, at udviklingen går.

Han nævner udarbejdelse af nyhedsbreve, kommunikation på Facebook, Youtube og andre digitale kanaler, der er vigtige for fastholdelsen af nuværende og tilbagevendende kunder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Dyrere cigaretter 22. september 2019 kl. 20.56

AF: FREDDIE EHLERS

Diget ved Østersøen 19. september 2019 kl. 18.32

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

Annonce