cookie-og-privatlivspolitik
Indtil 2013 havde Danske Bank en filial i Søndergade i Nakskov.
Indtil 2013 havde Danske Bank en filial i Søndergade i Nakskov.
Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Erhverv

Danske Bank vender tilbage til Nakskov

Banken vender tilbage til Nakskov i nyt koncept.
27. november 2019 kl. 11:37 Af Margit Olsen

Annonce

NAKSKOV I 2013 lukkede Danske Bank sin filial i Nakskov. Siden da har den eneste fysiske kundekontakt i byen været en pengeautomat, som stadig findes i Søndergade, hvor banken tidligere havde filial.

Nu vender banken tilbage til Nakskov, men ikke med en egentlig filial, men derimod med et såkaldt "Mødecenter". Stedet vil komme til at fungere således, at både privat- og erhvervskunder vil kunne aftale et møde med bankens medarbejder, som så kommer til mødecenteret i Nakskov.

- Vi vil Lolland-Falster og Møn og tror på vækst i områderne. Derfor åbner vi nu to nye mødecentre, hvor kunderne kan holde rådgivningsmøder med os, der er aftalt på forhånd. Mødecentrene giver en bedre service og gør, at vi sammen med vores kunder kan skubbe på den positive erhvervsudvikling i området, siger Torben Stevold, områdedirektør for Danske Banks privatkunder i Region Sjælland og på Bornholm.

- Vi vil gerne være så tæt på vores kunder som muligt - der, hvor de bor, arbejder og lever. Og fysisk tilstedeværelse i lokalområdet gør, at vi kan være med til at understøtte fremgang og udvikling af regionen og de enkelte lokalsamfund, samt det kæmpe vækstpotentiale, der er i Femern Bælt-regionen.

Mødecenteret, som åbner i det nye år, får til huse i kontorfælleskabet, som ligger på Axeltorv 2-4. Danske Bank oplyser, at det ikke bliver fuldtidsbemandet, men vil holde åbent efter kundernes behov med personale fra bankens filial i Maribo.

- Vi tager del i området, og det vil vi blive ved med, for vi vil gerne være en del af byens liv, og nu er vi så også igen fysisk til stede i Nakskov, selvom setuppet er anderledes end tidligere, siger Torben Stevold.

- Nakskov er Lollands største by og er med i kommunens erhvervsstrategi som udviklingsområde og erhvervshavn, så det er helt afgørende for os at bakke op om Nakskov og vores kunder i området, siger han.

Den nye infrastruktur med Femernforbindelsen og ny Storstrømsbro vil ifølge Torben Stevold betyde vækstmuligheder for Lolland-Falster.

- Især får virksomhederne en enestående chance for at skabe vækst og udvikle deres virksomheder. Og dem skal de gribe, og vi vil gerne være med til at støtte op, siger områdedirektøren.

Danske Bank har idag fem mødecentre i region Syd- og Vestsjælland og Bornholm.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce