cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Erhverv

Derfor er Toys'R'Us genåbnet

Det er som led i forberedelserne til et større udsalg i januar, at en række BR- og Toys'R'Us-forretninger fredag er genåbnet - herunder Toys'R'Us i Guldborgsundcentret.
04. januar 2019 kl. 14:01 Af Jakob Poulsen

Annonce

Offentligheden kan nu blive en anelse klogere på, hvordan 64 Fætter BR- og Toys'R'Us-forretninger nærmest ud af ingenting fredag pludselig kunne genåbne præcis en uge efter, at selskabet bag de to legetøjskæder, Top Toy, gik konkurs og lukkede alle kædernes forretninger.

Genåbningen, som altså kun omfatter en del af de lukkede forretninger - og heriblandt Toys'R'Us i Guldborgsundcentret i Sundby ved Nykøbing - sker ifølge en pressemeddelelse, som blev sendt ud nogle timer efter, at butikkerne var genåbnet, som en del af forberedelserne til et større udsalg senere i januar.

Det betyder også, at kunder, der ikke nåede at få byttet julegaver, som er købt efter 30. november, alligevel kan nå at få dem byttet, selvom det modsatte så ud til at være tilfældet for blot en uge siden.

I alt er 64 butikker i Danmark, Sverige og Finland genåbnet, og de vil løbende modtage nye varer fra Top Toys lagre og de butikker, som er lukket permanent, fremgår det af pressemeddelelsen.

- Kunder skal dog være opmærksomme på, at forholdene i butikkerne på grund af konkurssituationen vil være anderledes end normalt. Blandt andet er det ikke alle butikker, der kan håndtere byttepenge, så kunder opfordres til at bruge betalingskort – og i øvrigt følge ansvisningerne i de enkelte butikker, heder det i pressemeddelelsen.

- Også forbrugerrettighederne er ændret som følge af konkursen. Således kan varer eller gavekort købt før den 30. november 2018 ikke byttes eller bruges, mens varer eller gavekort købt den 30. november eller senere kan ombyttes eller bruges til andre varer. Processen for at få pengene retur, er sammen med detaljer om rettigheder beskrevet på www.top-toy.com, hedder det videre.

Link til sidstnævnte kan findes HER.

Her kan du se, hvilke forretninger der indtil videre er genåbnet - KLIK HER.

Fætter BR i Nykøbing og Nakskov er ikke blandt de butikker, der er genåbnet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce