cookie-og-privatlivspolitik
Jon From har i november stiftet Optimizer Danmark ApS.
Jon From har i november stiftet Optimizer Danmark ApS.
Foto: Claus Hansen

Erhverv

Drømmer om vokseværk

Ville en anden vej end partnerne og er nu gået solo.
17. januar 2021 kl. 20:15 Af Jesper Bøgh

Jon From, der siden 2017 har været medejer af kursusvirksomheden for erhvervsledere Ledelse & Coaching på Havnepladsen i Nykøbing sammen med Brian Christensen og Jesper Skytte, er trådt ud af virksomheden og gået solo.

- Jeg ville en anden vej, end de ville. Derfor har solgt min andel til Brian Christensen og Jesper Skytte, og det er sket i fred og fordragelighed, fortæller Jon From.

Han har derfor i november stiftet Optimizer Danmark ApS.

- Udover at tilbyde coaching af erhvervsledere, så ønsker jeg også at udvide med kurser og salgstræning til både salgsledere og sælgere. Gerne i hele landet, fortæller Jon From, der har lejet sig ind på Slotsbryggen i Nykøbing hos Pajor.

Jon From har således forskellige varer på hylderne.

Annonce

- Jeg lægger op til individuelle forløb for ledere. Det handler om at få arbejdet forandringerne ind i hverdagen, og det er min erfaring, at et individuelt forløb giver de bedste resultater, siger han.

Han har også selv udviklet en motivations- og adfærds-analyse", som han har døbt "MOA Analyse".

- Det er en analyse, der skal hjælpe lederen med at få en dybere forståelse for den enkelte medarbejder, så tillidsfuld kommunikation kan sikres, fortæller Jon From.


Træning og atter træning

Men som nævnt vil han satse hårdt på at tilbyde salgskurser.

- At være sælger handler om træning, træning og atter træning. Mange salgskurser er ren teori. Men mit udgangspunkt er i højere grad fokus på den praktiske del med træningssessioner. Det giver et meget bedre udbytte, vurderer Jon From, der også fokuserer på motivation.

Annonce

- En nyansat medarbejder er som regel fyldt med motivation for at gøre det godt. Kunsten hos salgslederen er at sørge for ikke at demotivere medarbejderen henad vejen. Jeg kan også give redskaber til salgslederen, der kan sikre, at medarbejderne bevarer motivationen og synes jobbet er sjovt, fortæller han.

Helt grundlæggende er mantraet altså træning både i coaching af ledere og salgsmedarbejdere.

- Der er en tendens til meget mere teori end praksis. Jeg fokuserer modsat nemlig på hverdagsorienteret træning, for det handler om at træne værktøjerne for at få dem implementeret i dagligdagen, slår han fast.

Foreløbig er Jon From helt alene i Optimizer Danmark ApS.

- De kommende seks måneder forventer jeg fortsat at være alene i virksomheden. Det skyldes mest situationen omkring Corona-nedlukningen. Men målet er, at virksomheden skal vokse sig større gerne med et par ansatte om et år, siger Jon From, der også til den tid håber og forventer at gennemføre kurser i hele landet.

Annonce

- Hvordan verden ser ud efter corona er uvist. Men jeg tror på, at det personlige møde mellem mennesker fortsat bliver foretrukket efter corona. Så den ultimative drøm er, at virksomheden kan vokse med satellitter i hele landet, siger Jon From.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

Annonce

ANNONCE