mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

4

Billeder

Ortofon fejrede deres 100 års jubilæum
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

En optimistisk 100-årig

Ortofon A/S og medarbejderne markerede i denne uge firma-fødselsdag.
14. oktober 2018 kl. 08:20 Af Hans Gandrup

Annonce

100 år - højt humør og masser af tro på fremtiden.

Ortofon A/S på Stavangervej i Nakskov fejrede tirsdag sin runde dag uden tegn på nogen form for alderssvækkelse overhovedet. Tværtimod.

Den højteknologiske virksomhed har gennem en årrække styrket sin udvikling og markeret sig på nye produktområder - uden i øvrigt at slippe førerpositionen på de pick-upper til grammofoner, der gennem årtier har gjort Ortofon til et internationalt kendt og respekteret navn.

Internationalt snit er der også over den jubilæumsbog, der blev udgivet netop på selve fødselsdagen. Et eksklusivt værk på 175 sider om selskabets begivenheds- og succesrige historie.

Alle medarbejdere - cirka 100 i øvrigt - fik også bogen. Og så var der midt i det internationale også et meget lokalt skulderklap fra borgmester Holger Schou Rasmussen, der mødte frem for at gratulere fødselaren.

Han konstaterede, at Ortofon A/S stadig eksisterer i fineste form og fortsat udvikler sig teknologisk og kommercielt. Han har som borgmester også haft fornøjelsen af at vise Ortofon A/S frem som "mønster-virksomhed" for blandt andre statsminister Helle Thorning-Schmidt. Og så glædede borgmesteren sig i øvrigt til at møde frem også til firmaets 125 års fødselsdag ...KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN ENEMARK

Børnefamilie valgte… 14. november 2018 kl. 16.03

AF: LINDA SOMMER

Tag ansvar for styrke… 12. november 2018 kl. 01.13

AF: JOHN WENNERWALD

Anoreksi og forældrerollen 11. november 2018 kl. 22.44

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Svindel og humbug 11. november 2018 kl. 00.46

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvor er vi heldige i Guldborgsund 10. november 2018 kl. 16.03

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvorfor skriver I om… 10. november 2018 kl. 13.22

Annonce