cookie-og-privatlivspolitik

Erhverv

Erhvervsfolk skruer op for trav-ambitioner

Stor aktivitet på lokal travbane. Nye trænere og større anlægsopgaver.
29. januar 2019 kl. 06:38

Annonce

- Jeg synes, der er mange lyspunkter. Og der er meget mere forude. Vi er særdeles tilfredse med det, der sker omkring travbanen.

Sådan lyder det med eftertryk fra Bertel Maigaard, en af de erhvervsfolk der i efteråret gik ind i ejerskabet - men uden bestemmende indflydelse - af Nykøbing F. Travbane.

Formålet er at gøre banen til "et levende aktivitetscenter for hele familien og for hele lokalområder", som det blev udtrykt i forbindelse med de nye investorers indtog på banen, der i lighed med flere andre travbaner i landet har haft en række svære år.

Men der er meget konkrete resultater i Nykøbing allerede.

Banen har fået tiltrukket to nye trænere - begge med kendte navne. Det er Christian Lindhardt, der kommer fra en stilling som privattræner hos det store tyske stutteri Lasbek.

Nu er han med famillien og en snes heste i træning rykket til Nykøbing.

Ny er også Anders Fachmann Jensen, der har base i Vordingborg og fra nytår skiftede fra Charlottenlund til banen på Falster.

- Det er selvfølgelig særdeles tilfredsstillende, at vi har haft held med at tiltrække kendte trænere. Dels rent sportsligt, selvfølgelig - men også fordi det er med til at skabe det liv og den aktivitet også i det daglige, som vi ser som en forudsætning for at indfri ambitionerne for banen og området på længere sigt, siger Bertel Maigaard.

Der er for nylig også investeret i en 400 meter galopsandbane, staldrenoveringer med mere.

Og umiddelbart forude ligger adskillige projekter, påpeger Bertel Maigaard.

- Vi har kun været i gang nogle måneder, så jeg synes egentlig, at vi kan være godt tilfredse med forløbet. I øjeblikket er der en række initiativer undervejs til endelig godkendelse - allesammen vil være investeringer i at øge aktiviteten og brugen af banen og faciliteterne i nærheden, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ønsker flere oplysninger… 18. november 2019 kl. 08.29

AF: JOHN WENNERWALD

Farvel til en kæmpe 17. november 2019 kl. 20.55

AF: BJARKE ROSENKILDE

Hvor bor de blå? 17. november 2019 kl. 00.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I den store xenofob Georg… 16. november 2019 kl. 12.40

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

Annonce