cookie-og-privatlivspolitik
(Modelfoto)
Foto: Colourbox.dk/Free

Erhverv

Erhvervsliv har fået bedre vilkår

Guldborgsund er højdespringer i måling af erhvervsvenlighed - Lolland går også frem.
25. juni 2019 kl. 13:48 Af David Arnholm

Annonce

ERHVERV Dansk Byggeris årlige ranglistning af landets kommuner efter deres erhvervsvenlighed rummer godt nyt for Guldborgsund Kommune. Den er nemlig rykket 23 pladser op og ligger nu nummer 25 i landet.

- Det er rigtig, rigtig positivt, konstaterer borgmester John Brædder (G).

Også Lolland Kommune er gået frem, men blot fire pladser, så den nu ligger som nummer 76. Det tager borgmester Holger Schou Rasmussen (S) roligt.

- Vi har gode mødeaktiviteter med både Dansk Industri og Dansk Erhverv og snakker løbende om, hvordan vi samarbejder. Det er ikke sådan, at erhvervslivet klager over, at der er ting, som ikke fungerer. Og har de lokale virksomheder noget konkret, står døren pivåben, bemærker han.

Hos Dansk Byggeri er der ros.

- Det er rigtig flot, at Guldborg­sund nu blander sig med landets 25 mest erhvervsvenlige kommuner, og jeg er sikker på, at Lolland også kan tage et stort spring til næste år. De er i hvert fald på vej i den rigtige retning, og hvis de arbejder for sagen, så skal erhvervsvenligheden nok stige, siger Jesper Toftebjerg Andersen, der er formand for organisationens afdeling for Sjælland & Lolland-Falster.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce