cookie-og-privatlivspolitik
Styrolit i Maribo har haft en række erhvervspolitiske besøg. Her er  det fra 2016, hvor daværende beskæftigelsesminister Jørgen Neergaard Larsen her taler med Brian Hansen.
Styrolit i Maribo har haft en række erhvervspolitiske besøg. Her er det fra 2016, hvor daværende beskæftigelsesminister Jørgen Neergaard Larsen her taler med Brian Hansen.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Fabriks-chef siger farvel

- Jeg passer nok ikke rigtigt ned i de nye ejeres system, siger Brian Hansen, der med udgangen af januar forlader Styrolit i Maribo og Holeby.
20. december 2018 kl. 16:30 Af Hans Gandrup

Annonce

- Jeg smækker ikke med døren. Men vi ser forskelligt på tingene. Jeg passer nok ikke rigtigt i de nye ejeres system.

Sådan lyder det fra Brian Hansen, der nu siger farvel til chefposten for Styrolit-virksomhederne i Maribo og Holeby. Han har været i spidsen for virksomheden lokalt i 17 år. I sommer overtog den svenske Bewi-koncern ejerskabet fra hollandske Synbra, og nu takker Brian Hansen altså af.

- Sådan er det bedst. Det ændrer ikke på, at vi har grund til at være stolte af det, der er opnået. I Holeby gik vi i gang for tre år siden - nu er der flere end 20 medarbejdere. I Maribo er vi et godt stykke over 30. Det har været gode år med dygtige medarbejdere, som jeg gene vil sige tak til, konstaterer Brian Hansen.

Efter sidste arbejdsdag siger han 1. februar goddag til ny karriere med restaurant og bowling i Nakskov.

- Jeg er 52 år, så det er fint at prøve noget nyt. Det var oprindeligt meningen, at bowlingforretningen skulle være ved siden af mit Styrolit-job. Nu bliver det fuldtids, og det glæder jeg mig faktisk til, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

AF: JOHN WENNERWALD

Svigt i daginstitutioner 02. juni 2019 kl. 22.49

Annonce