cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Farten på Femern-toget øges

Aktivitetsniveauet stiger og stiger på Femern-projektet.
06. oktober 2020 kl. 20:58 Af Jesper Bøgh

Annonce

- Hvis farten på Femern Bælt-byggeriet var 10 kilometer i timen i foråret, så er farten steget til 100 kilometer i timen efter sommerferien. Inden nytår er vi oppe på 240 kilometer i timen.

Sådan beskriver direktør Stig Rømer Winther (billedet), Femern Belt Development, aktivitetsniveauet i forbindelse med det store tunnelprojekt ved Rødbyhavn og konstaterer:

- Det er nu, man skal springe på toget, hvis man vil med.

En af de lokale virksomheder, der så at sige har været ombord på toget i flere år, er Nørre Alslev-MSE Entreprise A/S, der ifølge direktør Jan Sørensen siden 2013 har løst opgaver for mere end 100 millioner kroner. Andre virksomheder, der forsøger at springe på toget, har medarbejdere, der jævnligt fysisk lægger vejen forbi området i Rødbyhavn for at have fingeren på pulsen, som eksempelvis Katrine Straarup, projekt- og marketingansvarlig i Global Tunnelling Experts, udtrykker det.

Samtidig lyder opfordringen fra flere, at virksomhederne på Lolland-Falster skal være hinandens bedste kollegaer og kammerater ved at sikre, at så mange lokale virksomheder som muligt får del i projektet.

Læs også artiklerne: Femern-aktivitet mangedobles - "Farten stiger på aktivitetsniveauet" i Folketidendes store erhvervstillæg tirsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce