cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Farten på Femern-toget øges

Aktivitetsniveauet stiger og stiger på Femern-projektet.
06. oktober 2020 kl. 20:58 Af Jesper Bøgh

- Hvis farten på Femern Bælt-byggeriet var 10 kilometer i timen i foråret, så er farten steget til 100 kilometer i timen efter sommerferien. Inden nytår er vi oppe på 240 kilometer i timen.

Sådan beskriver direktør Stig Rømer Winther (billedet), Femern Belt Development, aktivitetsniveauet i forbindelse med det store tunnelprojekt ved Rødbyhavn og konstaterer:

- Det er nu, man skal springe på toget, hvis man vil med.

En af de lokale virksomheder, der så at sige har været ombord på toget i flere år, er Nørre Alslev-MSE Entreprise A/S, der ifølge direktør Jan Sørensen siden 2013 har løst opgaver for mere end 100 millioner kroner. Andre virksomheder, der forsøger at springe på toget, har medarbejdere, der jævnligt fysisk lægger vejen forbi området i Rødbyhavn for at have fingeren på pulsen, som eksempelvis Katrine Straarup, projekt- og marketingansvarlig i Global Tunnelling Experts, udtrykker det.

Samtidig lyder opfordringen fra flere, at virksomhederne på Lolland-Falster skal være hinandens bedste kollegaer og kammerater ved at sikre, at så mange lokale virksomheder som muligt får del i projektet.

Annonce

Læs også artiklerne: Femern-aktivitet mangedobles - "Farten stiger på aktivitetsniveauet" i Folketidendes store erhvervstillæg tirsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

AF: TOM AHLQVIST

Nedrivningstruede… 08. april 2021 kl. 13.33

AF: LINDA SOMMER

Respekt for Maribo domkirke 05. april 2021 kl. 16.43

AF: JOHN WENNERWALD

VM i Qatar 05. april 2021 kl. 09.32

AF: JESPER LORENTZEN

Biodiversitet og vejkanter 03. april 2021 kl. 19.00

Annonce

ANNONCE