cookie-og-privatlivspolitik
MSE Entreprise A/S med direktør Jan Sørensen i spidsen har nu mellem 65-75 medarbejdere tilknyttet opgaver på Femern Bælt-projektet.
MSE Entreprise A/S med direktør Jan Sørensen i spidsen har nu mellem 65-75 medarbejdere tilknyttet opgaver på Femern Bælt-projektet.
Foto: Jan Knudsen/Arkiv

Erhverv

Femern-opgaver vokser for MSE

MSE Entreprise A/S beskæftiger nu mellem 65-75 medarbejdere på Femern-projektet.
07. april 2021 kl. 10:45 Af Jesper Bøgh

Nørre Alslev-virksomheden MSE Entreprise A/S er i høj grad synlig i området omkring Femern Bælt-byggeriet.

Den lokale entreprenørvirksomhed har siden 2013 løst en lang rækker opgaver i relation til Femern Bælt-projektet, og det fortsætter med at vokse for den lokale virksomhed, konstaterer direktør Jan Sørensen.

- I øjeblikket har vi mellem 65 og 75 medarbejdere tilknyttet opgaver på Femern Bælt-projektet, fortæller Jan Sørensen, der i alt beskæftiger cirka 135 medarbejdere.

- Så der er ingen tvivl om, at Femern Bælt-projektet er en stor del af vores samlede opgave-portefølje, og det er vokset støt de seneste måneder, fortæller han.

Virksomheden har netop etableret et kontor på Færge Stationsvej 1 i den tidligere speditionsbygning.

Annonce

- Vi har tilknyttet fire medarbejdere på kontoret. En leder, en formand og to administrative medarbejdere. Det har vi gjort for i det daglige at være fysisk tættere på medarbejderne og opgaverne på Femern-projektet. Det handler om administrative opgaver, der er relateret til opgaverne, fortæller han.

Derudover har MSE Entreprise A/S også fortsat skurvogne opsat på Gl. Badevej, hvor en formand og entrepriseleder også er tilknyttet.

De voksende opgaver for virksomheden tæller blandt andet betjening af 100 tons gravemaskiner og dumpere på selve byggepladsen for Fehmarn Belt Contractors, FBC, blandt andet ved den kommende tunnelportal.

- Det gælder både på de områder, der er fyldt op med sand, men også opgaverne på prammene, fortæller Jan Sørensen.

Derudover løser MSE Entreprise A/S også en række anlægsopgaver for Femern A/S og FBC.

Annonce

- Vi anlægger blandt andet parkeringspladser, veje og lægger vandledninger, siger han.

Netop i dag tirsdag 6. april er virksomheden også gået i gang med at etablere den nye strand ved Lalandia.

Et arbejde, som den lokale virksomhed løser for Rohde Nielsen A/S, der verden over udfører kystfodring, landindvinding, havneudvikling, offshorearbejde samt uddybning og oprensning af havne og sejlrender.

- Vi skal håndtere cirka175.000 kubikmeter sand på land, ud af i alt 350.000 kubikmeter, der pumpes ind på området, hvor den nye strand skal anlægges, fortæller Jan Sørensen, der erklærer, at den lokale virksomhed er klar til at påtage sig endnu flere opgaver.

- Jeg håber, at opgaverne for vores vedkommende på Femern-projektet fortsat kan vokse de kommende måneder og år, slår MSE-direktøren fast.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE