cookie-og-privatlivspolitik
Generalforsamlingen i Guldborgsund Forsyning blev for andet år i træk afviklet digitalt. Det samme gjorde eksempelvis forsyningens rejsegilde af nyt renseanlæg på Skovboulevarden i Nykøbing i december, hvor formand Ole Bronné Sørensen ses holde tale.
Generalforsamlingen i Guldborgsund Forsyning blev for andet år i træk afviklet digitalt. Det samme gjorde eksempelvis forsyningens rejsegilde af nyt renseanlæg på Skovboulevarden i Nykøbing i december, hvor formand Ole Bronné Sørensen ses holde tale.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Forsyningsselskab ud af 2020 med overskud

Guldborgsund Forsyning kom ud af 2020 med et resultat på 4,9 millioner kroner.
03. maj 2021 kl. 19:00 Af Jesper Bøgh

Årsregnskabet for 2020 i Guldborgsund Forsyning udviser et overskud på 4,9 millioner kroner, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Selskabet betegner resultatet som tilfredsstillende, idet regnskabet i princippet skal hvile i sig selv.

Det fremgår af årsregnskabet, der blev fremlagt og godkendt på de respektive koncernselskabers fælles ordinære generalforsamling, som fandt sted 26. april.

Og for andet år i træk blev generalforsamlingen afviklet virtuelt på grund af corona.

Den altoverskyggende opgave i 2020 har bestået i at sikre fremdrift i det kæmpestore renoveringsprojekt Mod nye tider.

Annonce

Det er ifølge formanden for bestyrelsen, Ole Bronné Sørensens beretning ved generalforsamlingen, gået bedre, end han havde turdet håbe på, da corona-krisen for alvor brød ud 11. marts sidste år.

Ifølge pressemeddelelsen har der været fuld fart på byggepladserne, og alle projekter er skredet planmæssigt frem og er stort set blevet afviklet til tiden uden voldsomme komplikationer. Dog har corona-situationen bevirket, at tidsplanerne er skredet lidt.

Guldborgsund Forsyning har igen i 2020 budt velkommen til mange nye kunder. Kort før årsskiftet rundede forsyningen således 279 nye forbrugssteder, og den positive udvikling ser ifølge selskabet ud til at fortsætte og endda blive intensiveret i 2021.


Tilfredsstillende

Administrerende direktør i Guldborgsund Forsyning, Niels Rasmussen, betegner samlet set resultatet for 2020 som tilfredsstillende.

- Vi kan se tilbage på et år, som har været kendetegnet ved en stabil drift og stabile leverancer til selskabets kunder, samt en fortsat positiv udvikling i især vandspild og energiforbrug, siger Niels Rasmussen.

Annonce

- Dette til trods for, at corona absolut har været en udfordring. Men jeg vil gerne rette en stor tak til mine medarbejdere for at gå til sagen med krum hals. Jeg er stolt over, at vi - trods hjemsendelse af mange administrative medarbejdere og besværliggørelse af hverdagen for vores produktionsmedarbejdere - har været i stand til at levere varen, uden at kunderne har kunnet mærke ændringer i vores leverancer, betjening og service, siger Niels Rasmussen.

Guldborgsund Forsynings årsberetning for 2020 kan downloades fra forsyningens hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Er Det Konservative… 13. maj 2021 kl. 16.24

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

Annonce

ANNONCE