cookie-og-privatlivspolitik
Stine Grønnemose (til højre) er ny  managing director på Alfa Laval i Nakskov, som er blevet koncernens globale center for udvikling, produktion og salg af membraner.
Stine Grønnemose (til højre) er ny managing director på Alfa Laval i Nakskov, som er blevet koncernens globale center for udvikling, produktion og salg af membraner.
Foto: Alfa Laval

Erhverv

Globalt center i Nakskov

Alfa Laval-koncernen har udpeget afdelingen i Nakskov som globalt center for sine membran-aktiviteter og ansat ny managing director.
18. september 2019 kl. 20:20 Af Jakob Poulsen

Annonce

En af Nakskovs store virksomheder, Alfa Laval, som er en del af den internationale Alfa Laval AB-koncern, er blevet globalt center. Koncernen nemlig besluttet at samle sine aktiviteter indenfor udvikling, produktion og salg af membraner på afdelingen i Nakskov.

Alfa Laval-koncernen er global leverandør af specialiserede produkter og procestekniske løsninger baseret på virksomhedens kerneteknologier inden for varmeoverførsel, separation og væskebehandling.

Og nu har man altså valgt at samle membran-aktiviteterne i Nakskov.

- Det har vi gjort, fordi vi mener, at det er fremtidens måde at drive, udvikle og producere på. Mange danske virksomheder har allerede gjort sig den erfaring, at eksempelvis udviklingsafdeling og produktion bør sidde sammen, og hos os bliver de højere omkostninger ved at være i Danmark kompenseret via en høj grad af automatisering og de mange fordele, der er ved at være samlet et sted, forklarer afdelingens nytiltrådte managing director Stine Grønnemose i en pressemeddelelse.

Der er i øjeblikket 125 ansatte på Alfa Laval Nakskov.

- Selvom vi er en del af en industriverden, så handler vores konkurrencekraft mere end nogensinde om de mennesker, der udgør virksomheden. Det gælder ikke mindst her i Nakskov, hvor vi har mange nationaliteter og mange specialistkompetencer, der skaber en spændende dynamik og gør vores samspil stærkt.

- Jeg er valgt til jobbet, fordi jeg kender virksomheden, og fordi mine kolleger stoler på mig og på min evne til at kunne være med til at indfri de høje forventninger, der er til afdelingen her i Nakskov, siger Stine Grønnemose i pressemeddelelsen.

Alfa Laval i Nakskov har blandt andet udviklet en membranfiltrering, som kan gøre rensning af spildevand mere effektiv og eksempelvis opfange mikroplast.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce