cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jyske Bank, pressefoto

Erhverv

Jyske Bank hæver priser på flere gebyrer

Bankens kunder vil i løbet af de kommende måneder opleve, at en række priser stiger, men prisen for at hæve penge i udlandet falder.
29. oktober 2019 kl. 17:30 Af Jakob Poulsen

Annonce

Jyske Bank, der som bekendt har flere filialer på Lolland-Falster, vil i løbet af de kommende måneder ændre priserne på en række serviceydelser. Det skriver banken på sin hjemmeside.

Ifølge Finans, som har fået adgang til at kigge nærmere på tallene, betyder det blandt andet, at bankens kunder fra nytår skal betale 40 procent mere for at have netbank og Jyske Mobilbank.

Prisen for en såkaldt grundkonto stiger også fra de nuværende 300 kroner om året til fremover at koste 480 kroner om året.
Ifølge Finans hæver Jyske Bank priserne på ialt 26 nuværende gebyrer, mens to andre halveres, og der indføres fire nye.

Eksempelvis stiger gebyret for at hæve penge i en anden banks pengeautomat fra de nuværende fem kroner til efter nytår at koste 15 kroner. Til gengæld halverer banken prisen for at hæve penge i udlandet.

Hvis man skal have hjælp fra en bankrådgiver til at overføre penge til en anden konto enten i Jyske Bank eller en anden bank - som er en opgave man også kan klare selv via netbank - bliver det også dyrere. Fremover vil dette koste 60 kroner mod i øjeblikket 30 kroner, og her sker prisstigningen allerede på fredag, 1. november.

Banken har tidligere annonceret, at man fra 1. december indfører såkaldt negative renter for privatkunder, der har mere end 750.000 kroner stående i indlån. De skal fremover betale en negativ rente på 0,75 procent. Samtidig sænkes den negative rente på erhvervsindlån til samme niveau.

- Ændringerne sker for at tilpasse os markedet og den aktuelle situation med negative og fortsat faldende renter, skriver banken på sin hjemmeside.

Banken vil frem mod på fredag sende personlige meddelelser til alle sine kunder via e-Boks eller almindelig brevpost, som viser, hvad ændringerne betyder for den enkelte.

Jyske Bank ventes i øvrigt at fremlægge sit kvartalsregnskab for årets tredje kvartal i morgen onsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce