cookie-og-privatlivspolitik
Kit Nørholm siger nu farvel til sin net-butik, som hun har bygget op fra grunden.
Kit Nørholm siger nu farvel til sin net-butik, som hun har bygget op fra grunden.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Kit Nørholm sælger sin butiks-succes på nettet

Kamilleshop.dk med base i Nykøbing får ny ejer
07. november 2018 kl. 20:30 Af Hans Gandrup

Annonce

Kit Nørholm sælger sin netbaserede kamilleshop.dk med base på Herningvej i Nykøbing.

Ny i ejerkreds og daglig leder er Anne-Mette Juhl Nygaard-Petersen, der samtidig fusionerer sin egen organic beauty supply med kamilleshop.dk. Det sker på Herningvej, hvor hidtidige medarbejdere i kamileshop.dk i øvrigt også fortsætter.

- Lige nu er der travlhed med at slå to firmaer sammen. Det er altid en opgave. Men vi gør alt, hvad vi kan, for at kunderne får den service, de er vant til. Og så venter vi selvfølgelig på lidt længere sigt at kunne opnå nogle samdrifts-fordele, som kunderne også får gavn af, siger Anne-Mette Juhl Nygaard-Petersen, der hidtil har drevet sin forretning med base på Sydsjælland.

- Vi driver kamilleshop.dk videre i den ånd, kunderne kender, understreger hun.

Kit Nørholm har bygget kamilleshop.dk op fra grunden.

I en årrække blev forretningen drevet fra Meelse ved Horbelev, inden man for nogle år siden udnyttede muligheden for at få mere plads og rykkede til Herningvej i Nykøbings industrikvarter.

- Jeg har i et stykke tid ment, at det ville være sundt at få nye øjne med ind i virksomheden. Det satte gang i overvejelserne om at finde en samarbejdspartner. Men jeg er også realistisk nok til at kunne se, at det kunne blive vanskeligt at skulle dele de afgørende beslutninger. Så derfor er jeg glad for, at der viste sig denne mulighed, siger Kit Nørholm.

- Jeg er i meget høj grad iværksætter - og måske mindre driftsorienteret i en efterhånden veletableret virksomhed som kamilleshop.dk. Firmaet har også på alle mulige måder fyldt utroligt meget for mig gennem en lang årrække - så også på den baggrund er det en god idé for mig at komme videre. Men selvfølgelig bliver det til en start lidt underligt ikke at være med i noget, man har lagt så mange kræfter i gennem mange år, tilføjer hun.

Lige nu tager Kit Nørholm lidt ferie og overvejer fremtiden arbejdsmæssigt. Der er ikke lagt noget fast endnu.

- Men jeg skal nok komme i gang. Jeg har selv idéer - og så tror og håber jeg også, at andre måske kan have gavn af de erfaringer - både hvad angår succeser og fejl - som jeg har haft tæt inde på livet gennem mine iværksætter-år, påpeger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce