cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Claus Hansen, arkivfoto

Erhverv

Lollands Bank lukker for kassen

Banken vil med virkning fra 1. august lukke kassefunktionen i alle filialer med undtagelse af en.
02. juli 2020 kl. 06:56 Af Jakob Poulsen

Annonce

Fra og med 1. august vil det ikke længere være muligt at gå ind og hæve penge ved kassen i Lollands Banks filialer i Nykøbing, Maribo og Vordingborg. Og i Nakskov vil det kun være muligt på den første og sidste bankdag i hver måned.

Det oplyser Lollands Bank på sin hjemmeside, og forklaringen er ifølge banken ganske enkelt den, at antallet af kasse-ekspeditioner er faldet markant de senere år på grund af den digitale udvikling, som har gjort, at behovet for at have sedler og mønter liggende i pungen eller i lommen ikke er nær det samme, som det var engang.

- Vi har desuden forbedret vores selvbetjeningsmuligheder, da vi har gjort det muligt at indsætte danske sedler samt udbetale euro i vores pengeautomater, hvilket har været med til at forstærke faldet i antallet af kasseekspeditioner.

- Vi har under coronakrisen oplevet, at mange af de kunder, som tidligere benyttede kontante løsninger, er blevet fortrolige med brug af betalingskort og vores selvbetjeningsløsninger, skriver banken i opslaget på hjemmesiden.

Lollands Bank understreger, at kunderne naturligvis fortsat kan få adgang til kontanter hos banken - de skal blot hæves i en af bankens pengeautomater.

- Det er vigtigt at pointere, at vi ikke lader hverken privat- eller erhvervskunder i stikken. Vi er klar til at hjælpe med introduktion og uddannelse til alle vores selvbetjeningsløsninger til de af vores kunder, som måtte have behov, understreges det i opslaget.

Du kan se hele opslaget fra banken her.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Børn skal have en tryg… 26. januar 2021 kl. 20.14

AF: PER HØYEM

Et meget frisk pust 26. januar 2021 kl. 10.18

AF: J. HANSEN

Teknisk udvalg straffer… 25. januar 2021 kl. 10.46

AF: JOHN WENNERWALD

Et frisk pust 24. januar 2021 kl. 22.49

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

Annonce