cookie-og-privatlivspolitik
Fabrikschef Jakob Søndergaard Nielsen (til venstre), Metalcolour A/S, fik overrakt erhvervsprisen af direktør Mikkel Wesselhoff, Business Lolland-Falster, og erhvervskundedirektør Morten Egon Jørgensen (til højre), Nordea.

7

Billeder

Fabrikschef Jakob Søndergaard Nielsen (til venstre), Metalcolour A/S, fik overrakt erhvervsprisen af direktør Mikkel Wesselhoff, Business Lolland-Falster, og erhvervskundedirektør Morten Egon Jørgensen (til højre), Nordea.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Metalcolour får erhvervspris

Metalcolour A/S blev torsdag aften hædret ved stor prisfest med Lolland-Falsters Erhvervspris 2019.
01. november 2019 kl. 09:33 Af Jesper Bøgh

Annonce

Nykøbing-virsomheden Metalcolour A/S leverer solide nøgletal på resultat- og balancesiden, har været dygtig til at tilpasse afsætnng og værdikæde, og man har flyttet sit fokus fra et meget stærkt konkurrencepræget marked og søgt over til en mere nichepræget produktion og afsætning.

Det var bare nogle af elementerne i den motivation fra priskomitéen, der torsdag aften hædrede Metalcolour, der forsyner danske og udenlandske virksomheder med produkter indenfor prælakering, med Lolland-Falsters Erhvervspris 2019.

- Det er en virksomhed, der komitter sig i klare og tydelige vendinger til at leve indenfor rammerne af bæredygtighed og god CSR. Metalcolour har valgt at tage skeen i egen hånd i forhold til alle led i værdikæden fra leverandører til interne processer og til kunder, lød det blandt andet i begrundelsen for pristildelingen fra erhvervskundedirektør, Morten Egon Jørgensen, Nordea.

Det er netop Nordea, der står bag erhvervsprisen sammen med Business Lolland-Falster.

Årets Iværksætter, som revisionsvirksomheden Aage Mogensen og Gentlemens Club står bag, blev ved prisfesten friplejehjemmet GuldBoSund med direktør Dorthe Olsen-Kludt i spidsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce