cookie-og-privatlivspolitik
Fra venstre er det Jens Bischoff, Merete Leth Hansen og Kim Petersen.
Fra venstre er det Jens Bischoff, Merete Leth Hansen og Kim Petersen.
Foto: Pressefoto

Erhverv

Miljøfirmaet DGE åbner kontor lokalt

Nyt rådgivende miljøfirma åbnet i denne uge.
06. februar 2020 kl. 08:52 Af Jesper Bøgh

Annonce

Stigende efterspørgsel inden for miljørådgivning blandt områdets private og offentlige virksomheder kræver øget tilstedeværelse.

Det er tankegangen bag beslutningen fra landsdækkende DGE om at genåbne et Lolland-Falster-kontor efter et par års fravær, skriver DGE i en pressemeddelelse.

Samtidig bød muligheden sig for at starte op med to lokale ressourcer, idet et andet miljørådgiverfirma fra byen i år har valgt nedlægge deres kontor. DGE slog derfor til og hentede herfra miljørådgiver Merete Leth Hansen og Kim Petersen.

Begge er ansat som projektledere i DGE og havde første arbejdsdag mandag. De to har til fælles, at de er falstringer.

Merete Leth Hansen bor i Idestrup, mens Kim Petersen slår sine folder i Nykøbing.

Netop lokalkendskabet kombineret med muligheden for fysisk tilstedeværelse har ifølge Jens Bischoff, der er regionschef i DGE, vægtet højt i beslutningen om at genåbne kontoret.

- Selvom DGE ikke har haft et kontor på Falster de seneste par år, har vi alligevel været involveret i mange spændende projekter i lokalområdet for blandt andre regionen, kommunen og developere. Men det er klart, at vores føling med lokalmiljøet og kendskabet til lokale forhold så afgjort vil blive styrket i kraft af tilgangen af Merete og Kim, siger Jens Bischoff.

På Vestensborg Allé deler DGE hus med LE34, og Jens Bischoff ser stort potentiale i at være under samme tag som landinspektører, arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører.

- Vores ambition er, at vi som virksomheder skal kunne supplere hinanden og skabe synergier både til gavn for hinandens forretningsområder og ikke mindst vores kunder, slutter Jens Bischoff.

DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S er en privatejet landsdækkende rådgivningsvirksomhed, som beskæftiger sig med rådgivning på miljøområdet og inden for byggeri og anlæg. DGE har godt 70 medarbejdere fordelt på syv kontorer i Danmark med hovedkontor i Aarhus.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: EVA TERNDRUP

Halal. 27. februar 2020 kl. 11.41

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

Annonce