cookie-og-privatlivspolitik
Milling Hotel Søpark kom ud af 2018 med et overskud før skat på 1,5 millioner kroner.
Milling Hotel Søpark kom ud af 2018 med et overskud før skat på 1,5 millioner kroner.
Foto: Ingrid Riis

Erhverv

Milling igen med plus på hotellet i Maribo

Hotel Maribo Søpark bidrager positivt til million-plus i Milling-koncernen.
02. maj 2019 kl. 16:10 Af Jesper Bøgh

Annonce
FAKTA
Milling Hotels består af ti hoteller: Hotel Ansgar, Hotel Plaza, Hotel Windsor, Mini 11 og Mini 19 i Odense, Hotel Park i Middelfart, Hotel Saxildhus i Kolding, Hotel Gestus i Aalborg, Hotel Ritz i Aarhus og Hotel Søpark i Maribo.
Milling Hotels ejes af Jan og Dorte Milling, der har tre børn. Sønnen Andreas er i dag hoteldirektør på Hotel Søpark i Maribo.

Koncernen Milling Hotels er netop kommet ud med et stort plus før skat på 15,5 millioner kroner for 2018.

Det er lidt mindre end rekordresultatet i 2017 på 17,5 millioner kroner. Nedgangen forklares med et år, hvor der har været stor fokus på investeringer i udvikling af koncernen.

Blandt andet investerede Milling Hotels i to nye hoteller i Odense, Mini 11 og Mini 19, ligesom en ny konferencebygning samt orangeri med plads til 300 spisende gæster blev færdiggjort på Hotel Park i Middelfart.


Tilfreds med resultat

Milling-familiens Hotel Maribo Søpark bidrager til overskuddet med 1,5 millioner i 2018. I 2017 var overskuddet lige godt tre millioner kroner og i 2016 var overskuddet på det lokale hotel 2,2 millioner kroner.

- 2017 var et rekordår også på hotellet i Maribo, og det skyldtes én stor ordre i vores lavsæson. Så derfor er vi meget tilfredse med resultatet for 2018 også, hvor vi også har haft et stigende antal konferencer, lyder det fra Andreas Milling, der er hotelchef i Maribo og søn af koncernens ejerpar Dorte og Jan Milling.

- Vi er meget glade for at være i Maribo, hvor vi er blevet taget godt imod. Vi vil gerne være byens hotel og ikke bare et hotel i byen, slår Andreas Milling fast og henviser til flere events som hotellet har stået for.

- Derfor er vi også meget taknemmelige for den store støtte som lokalområdet var vist til julemarked, loppemarked og påskefrokost, som vi har arrangeret, slår han fast og roser samtidig medarbejderne på hotellet for at have været med til fortsat at løfte hotellet.

Andreas Milling peger også på et nyt tiltag, der handler om byttesalg, hvor hotellet vil lægge lokaler til, at lokale kan bytte med hinanden. Andreas Millings søster, Caroline Milling, der er eventkoordinator i hele koncernen, ser ifølge Andreas Milling et stort potentiale for flere events på hotellet i Maribo.

I begyndelsen af 2019 købte Milling Hotels Hotel Ritz i Aarhus. Dermed nåede koncernen målet om ti hoteller i koncernen et år før forventet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce