cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Virksomheden Nakskov Mill Foods A/S, her repræsenteret ved direktør Christian Bring (til venstre) og fabrikschef Flemming Nielsen, modtog onsdag DI Praktikpladsprisen 2019 .
Foto: Jan Knudsen

Erhverv

Nakskov Mill Foods og lærling fik DI-priser

Priser uddelt til virksomhed og lærling.
11. april 2019 kl. 13:15 Af Jesper Bøgh

Annonce

Nakskov Mill Foods fik DI-pris

To priser blev onsdag uddelt ved DI Lolland-Falsters Erhvervstræf på Milling Hotel Søpark, hvor op mod 100 lokale virksomhedsledere deltog.

Virksomheden Nakskov Mill Foods A/S modtog DI Praktikpladsprisen 2019 for sin indsats for at uddanne flere faglærte.

- Heldigvis er vi inde i en positiv udvikling med stigende beskæftigelse i området. Unge faglærte bliver en mangelvare fremover, og det kan på sigt true fremgangen her i Lolland og Guldborgsund Kommuner. Derfor er det en stor glæde for os at kunne belønne en virksomhed, som tager et ansvar for at oprette flere praktikpladser i området, siger formanden for DI Lolland-Falster, adm. direktør Kim Frimann, Frimann Biler A/S.

Det var fabrikschef Flemming Nielsen, der modtog prisen på virksomhedens vegne.

- Nakskov Mill Foods A/S er med oprettelsen af nye praktikpladser gået nye veje i erkendelse af deres ansvar for at sikre, at de unge i vores område får deres uddannelse, så virksomhederne kan få de kompetente medarbejdere, de har brug for. Det er der brug for, og det er heldigvis gået op for flere og flere virksomheder, siger Kim Frimann.

Nakskov Mill Foods A/S fremstiller morgenmadsprodukter og har gjort det i mere end 100 år. 90 procent af produktionen går til eksport til 16 lande over hele verden. Virksomheden beskæftiger i dag 60 medarbejdere. Virksomhedens egen opskrift på succes bygger på tre begreber: innovation, engagement og ansvar.

30-årige Christian Schou fra Nakskov modtog ved erhvervstræffet DI Lolland-Falsters LærlingePris 2019.

I 2015 flyttede han fra Vejle til Nakskov – i hælene på sin kæreste. Derefter tog han skeen i den anden hånd og skiftede fra murerlærling til en læreplads som rustfast kleinsmed på virksomheden C.E. Andersen A/S i Nakskov.

- Christian har en fantastisk indstilling til sit arbejde og er mere end vellidt blandt sine kolleger. Han er desuden både dygtig og meget produktiv. Derfor er der god grund til at give ham årets lærlingepris, sagde Kim Frimann.

Tanken bag LærlingePrisen er at give en god medarbejder i området et skulderklap, fordi han eller hun er flittig, en god kollega og har gjort en særlig indsats.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

AF: BJARKE ROSENKILDE

Henrik Sass Larsen tilbage… 04. september 2019 kl. 23.40

AF: JOHN WENNERWALD

Hanelefanten lusker væk 01. september 2019 kl. 20.13

Annonce