cookie-og-privatlivspolitik
Anita Hessel Pedersen, filialdirektør hos Nordea i Nykøbing.
Foto: Ingrid Riis

Erhverv

Nordea inviterer til dialog om penge-automater

Nordeas planer om at nedtage pengeautomater i Nysted og Stubbekøbing har skabt stor debat.
28. september 2020 kl. 12:15 Af Jesper Bøgh

Annonce

Nordeas planer om at nedtage pengeautomaterne i henholdsvis Stubbekøbing og Nysted har skabt stor utilfredshed blandt nogle borgere i de to byer.

Baggrunden for Nordeas beslutning er, at antallet af kontanthævninger i pengeautomaterne falder.

- Vores ændrede vaner er dog også med til at gøre stadig flere pengeautomater urentable. Og i flere af vores automater er antallet af hævninger nu faldet så meget, at det ikke længere giver mening at drive og vedligeholde dem, forklarede Anita Hessel Pedersen, filialdirektør hos Nordea i Nykøbing, i Folketidende for en uge siden.

På baggrund af den seneste uges debat om pengeautomaterne - også i Folketidendes spalter - har filialdirektøren indbudt til dialogmøde med repræsentanter fra Stubbekøbing Erhvervsforening, Nysted Erhvervs- og Turistforening samt borgmester John Brædder (G) på Hotel Falster i denne uge.

- Jeg har den seneste uge haft en god dialog med flere interessenter. Men vi kan måske ved at sætte os sammen finde løsninger for de borgere, der bliver berørt af dette, siger Anita Hessel Pedersen, der giver udtryk for forståelse for, at der bliver kæmpet for at bevare pengeautomaterne i de to byer.

Forlydender, der også er nået Folketidendes redaktion, peger på, at Nordea på nuværende tidspunkt skulle have besluttet alligevel at bevare pengeautomaterne i Nysted og Stubbekøbing.

Det afvises af Anita Hessel Pedersen.

- Der er på nuværende tidspunkt ikke ændret i beslutningen om lukning af pengeautomaterne i Nysted og Stubbekøbing, siger hun.

Desuden lukkes to af de i alt seks automater i Nykøbing. Lukningerne vil finde sted i perioden 19. til 30. oktober.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce