cookie-og-privatlivspolitik
Stifter Flemming Werner Jensen (til venstre) og Peter Flensted har igangsat en proces omkring generationsskifte i Sax-Trans A/S.

2

Billeder

Stifter Flemming Werner Jensen (til venstre) og Peter Flensted har igangsat en proces omkring generationsskifte i Sax-Trans A/S.
Foto: Privat

Erhverv

Ny partner i Sax-Trans A/S

Sax-Trans A/S tager hul på proces med generationsskifte.
13. april 2021 kl. 20:25 Af Jesper Bøgh

Landsdelens største transportvirksomhed, Sax-Trans A/S i Sakskøbing, som er startet og drevet igennem 43 år af Karin og Flemming Werner Jensen, har i begyndelsen af april optaget en ny partner i virksomheden.

Det er den 54-årige Peter Flensted, som har købt sig ind i virksomheden.

Peter Flensted har været adm. direktør og medejer i en større fragtmandsvirksomhed, Viggo Petersen Eftf. i Tåstrup.

- Der er nu indledt en proces, hvor mit engagement i Viggo Petersen Eftf. skal ophøre senest 31. december både som direktør og medejer, oplyser Peter Flensted.

Han har nemlig fået lyst til at prøve kræfter med en blandet transportvirksomhed på Lolland-Falster, ikke mindst på grund af den spændende udvikling i området, tæt på Nordeuropas største byggeplads, Femern Bælt-forbindelsen.

Annonce

- Jeg har en del år prøvet at drive virksomhed for andre. Nu kom muligheden for at prøve det for sig selv, og så er det med at gribe den. Det ville være ærgerligt at stå om 10 år og have fortrudt, at man ikke gjorde det, fortæller Peter Flensted.

Peter Flensted og Flemming Werner Jensen kender hinanden fra netværket i Danske Fragtmænd.

Derfor var det for Karin og Flemming Werner Jensen nærliggende at lave en aftale med Peter Flensted.

- Vi har igennem de senere år tænkt meget over, hvordan virksomheden skulle videreføres, når Karin og jeg en dag ville trække os tilbage. Vores søn, som også arbejder i transportbranchen, har ikke ønsket at overtage virksomheden, så da Peter Flensted for nylig selv henvendte sig, var vi klar til at lave en aftale med ham, fortæller Flemming Werner Jensen.

Ifølge Flemming Werner Jensen og Peter Flensted er handlen gået rigtig hurtigt.

Annonce

- Vi er meget glade for på den længere bane at overlade vores livsværk til en person, som vi føler er den helt rigtige, slår Flemming Werner Jensen fast.

Planen er at Karin og Flemming Werner Jensen fortsætter uændret i virksomheden.

Karin på sin HR-funktion med løn- og personaleadministration, og Flemming træder et trin ned ad stigen, og overlader posten som adm. direktør til Peter Flensted.

Flemming Werner Jensen vil stadig have sin daglige gang i virksomheden med titel af direktør men uden egentlige ansvarsområder udover at medvirke bedst muligt til at overdrage ansvaret til Peter og præsentere ham for ansatte, leverandører, kunder og netværk.

- Det har været afgørende for begge parter, at generationsskiftet sker glidende, så jeg kan gøre mest mulig brug af den store viden, som Flemming og Karin har i forbindelse med hele virksomhedens aktiviteter og i det hele taget området, pointerer Peter Flensted, der nu ejer majoriteten i virksomheden.

Annonce

Familien ejer stadig en betydelig aktiepost, og Flemming Werner Jensen vil også fremover have en plads i bestyrelsen i Sax-Trans A/S.

Alle ejendommene, som ligger i Sax-Trans Holding, forbliver stadig 100 procent i familiens eje, oplyser Flemming Werner Jensen.

- Da vi i familien stadig ejer en betydelig del af Sax-Trans A/S, i minimum de næste fem-seks år, vil vi selvfølgelig også fremover lægge alt det i virksomheden, vi kan, så i det daglige vil der nok ikke ske de store forandringer, forudser Flemming Werner Jensen.

Peter Flensted er bosat ved Ringsted med sin hustru og tre børn på henholdsvis 8, 13 og 15 år.

- Vi er dog begyndt at se os om efter en ny bopæl i nærheden af Sax-Trans, fortæller Peter Flensted.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Paradigmeskifte version 2.0 09. maj 2021 kl. 22.09

AF: PAW HALLANDSON

Det skriger til himlen! 09. maj 2021 kl. 20.40

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

Annonce

ANNONCE