cookie-og-privatlivspolitik
Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Provi Management ApS har foretaget en rokade i ledelsen, og den strategiske ledelse består nu af fra venstre økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein, driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, administrerende direktør Therese Stein Brorsen og bureaudirektør Thomas Kauffmann Lund.
Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Provi Management ApS har foretaget en rokade i ledelsen, og den strategiske ledelse består nu af fra venstre økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein, driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, administrerende direktør Therese Stein Brorsen og bureaudirektør Thomas Kauffmann Lund.
Foto: Provi

Erhverv

Provi foretager rokade

Konsulent- og rådgivningsfirmaet Provi har som led i et glidende generationsskifte byttet rundt på kasketterne
07. januar 2022 kl. 18:40 Af Denny Michael Jakobsen

Den familieejede konsulent- og rådgivningsvirksomhed Provi har foretaget justeringer i ledelsen som følge af et glidende generationsskifte, som blev påbegyndt for seks år siden.

Der er derfor byttet lidt rundt på kasketterne og i den strategiske ledelse hos Provi, som har afdelinger i Nykøbing, Nakskov og Vordingborg.

Uffe Stein fratræder som administrerende direktør i Provi Management ApS og erstatter Therese Stein Brorsen som bestyrelsesformand. Hun overtager i stedet direktørposten.

I reklamebureauet kommer der ligeledes til at ske ændringer i strukturen, da Therese Stein Brorsen fratræder posten som bureaudirektør og overdrager den til Thomas Kauffmann Lund.

Økonomi- og administrationschef Thomas Hornstrup Stein og driftschef for karriererådgivning, Charlotte B. Østergaard, fortsætter uændret i samme stilling og er en del af den strategiske ledelse sammen med Therese Stein Brorsen og Thomas Kauffmann Lund.

Annonce

Uffe Stein bliver

- Alt er sket som led i det glidende generationsskifte. Men det er vigtigt at fortælle, at Uffe stadig er her, og at han bliver, der er ikke sat slutdato på, hvornår han stopper, fortæller Therese Stein Brorsen.

Provi har 24 ansatte, som arbejder med karriererådgivning, virksomhedsrådgivning og reklamebureau.

På området for karriererådgivning er Provi underleverandør til Guldborgsund, Lolland og Vordingborg Kommune, hvor virksomheden hjælper ledige tilbage på arbejdsmarkedet.

I Guldborgsund Kommune arbejder Provi også meget med iværksætteri og rådgiver ledige, der gerne vil starte egen virksomhed.


Travlhed i reklamebureau

Reklamebureauet arbejder med udvikling af hjemmesider og webshops, video og online marketing. Og særligt reklamebureauet har haft meget travlt under nedlukningerne på grund af Covid-19.

Annonce

- Vi har haft travlt i reklamebureauet, fordi mange virksomheder fandt ud af, at de manglede en online tilstedeværelse, når kunderne ikke måtte komme ude i butikkerne. Der har vi blandt andet arbejdet sammen med Vores Nykøbing. Vi har blandt andet lavet en julegaveshop til dem, som har kørt to år nu, fortæller Therese Stein Brorsen.

Til gengæld har beskæftigelsesindsatsen også været lukket ned i perioder grundet corona-pandemien, hvilket har påvirket rådgivningen af ledige.

- På beskæftigelsesområdet har det været begrænset, hvad vi måtte, fordi det lovgivningsmæssigt har været lukket ned, og alligevel har vi haft nogle forpligtelser, vi skulle overholde, og det har vi gjort. Vi sendte få folk hjem i den første nedlukning, men ikke i anden runde. Der holdt vi vores kolleger på arbejdspladsen, siger den nytiltrådte direktør.


Flere kasketter skifter

Provi består også af ejendomsselskabet Provi Property ApS. Her overdrager Uffe Stein posten som administrerende direktør til Thomas Hornstrup Stein. Uffe Stein overtager i stedet posten som bestyrelsesformand fra Therese Stein Brorsen.

I det bagvedliggende holdingselskab Provi Holding ApS overdrager Uffe Stein også posten som administrerende direktør til Thomas Hornstrup Stein, mens Therese Stein Brorsen fratræder posten som bestyrelsesformand og overdrager den til Uffe Stein.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE