cookie-og-privatlivspolitik
Flemming Krøll er nu producer på revyen - direktørerne er fra 1. november Pernille Schrøder og Mickey Pless.
Flemming Krøll er nu producer på revyen - direktørerne er fra 1. november Pernille Schrøder og Mickey Pless.
Foto: Flemming Karlsen

Erhverv

Revy-butik i fin form til chefskifte

Nykøbing F. Revyen har solidt grundlag til starten på glidende udskiftning i ledelse og ejerforhold
09. november 2018 kl. 20:30 Af Hans Gandrup

- Hjulene er smurt. Det er et godt tidspunkt, vi indleder skiftet på.

Sådan lyder det fra Flemming Krøll - siden 1985 manden på, ved siden af og bag scenen som direktør i Nykøbing F. Revyen.

Fra nu af - og også officielt registreret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen - er direktørerne Pernille Schrøder og Mickey Pless, mens Flemming Krøll er producer og i øvrigt i høj grad stadig medejer.

Det er et glidende chefskifte på den hæderkronede revy. Først om tre år er udskiftningen helt gennemført. Men ændringerne er sat i gang på et solidt grundlag - også forretningsmæssigt.

Det seneste regnskab fra Nykøbing F. Revyen ApS. for perioden 1. oktober 2017 til 30. september i år viser et overskud før skat på knap 2,1 millioner kroner mod 1,1 million året før.

Annonce

- Konceptet er på plads og i orden. Det er selvfølgelig rart at kunne gå i gang med ændringerne på et ordentligt fundament - også forretningsmæssigt, konstaterer Flemming Krøll - som i parentes bemærket ikke har haft økonomisk gyldne år på revyen gennem hele perioden.

- Jeg har da undervejs været glad for, at jeg havde min guitar og kunne tage ud og optræde, som han tidligere har formuleret det.

Men de senere år har der så ikke alene været solid publikums-tilstrømning og anmelderroser men også fornuftig forretning i underholdningen fra Nykøbing F. Teaters scene.

Flemming Krøll understreger, at man holder kursen.

- Man har ofte set, hvordan store ændringer kan få tingene til at kæntre i denne branche. Det sker ikke her. Hvis man vil holde på publikum, skal der selvfølgelig være noget nyt og underholdende at komme efter - men der skal også være en tryghed i, at man ved, hvordan revyen er skruet sammen. Vi har rigtigt mange faste gæster, som kommer år efter år. Dem vil vi gerne holde fast i, understreger Flemming Krøll.

Annonce

- Jeg glæder mig til at se revyen lidt "udefra" allerede næste år, selv om jeg altså i høj grad stadig er med. Men i en anden rolle. Hvordan det så bliver, når jeg i 2021 slet ikke skal have nøglerne mere - det må vi se til den tid, konstaterer "revy-kongen", som i øvrigt fylder 64 år i næste uge.

- Men det er altså ikke fordi, jeg har skruet ned arbejdsmæssigt. Lige nu har jeg så travlt som nogensinde, siger Flemming Krøll, der er involveret i en række projekter - udover den lokale revy.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce

ANNONCE