cookie-og-privatlivspolitik
Glæden var stor over kåringen til Årets Revy 2019 hos de medvirkende (fra venstre) Rasmus Krogsgaard, Mickey Pless, Pernille Schrøder, Troels Malling, Flemming Krøll, Rikke Buch Bendtsen og Henrik Kofoed. Sidstnævnte fik iøvrigt Årets Dirch.

2

Billeder

Glæden var stor over kåringen til Årets Revy 2019 hos de medvirkende (fra venstre) Rasmus Krogsgaard, Mickey Pless, Pernille Schrøder, Troels Malling, Flemming Krøll, Rikke Buch Bendtsen og Henrik Kofoed. Sidstnævnte fik iøvrigt Årets Dirch.
Foto: David Arnholm

Erhverv

Revy-succes afspejles også i regnskab

Nykøbing F. Revyen kommer ud med solidt resultat.
17. november 2019 kl. 11:40 Af Jesper Bøgh

Annonce

Nykøbing F. Revyen er kommet særdeles godt ud af det seneste regnskabsår, der løber fra perioden 30. september 2018 til 1. oktober 2019.

Regnskabet udviser nemlig et resultat efter skat på knapt 2,2 millioner kroner, mens resultatet året før var på knapt 1,6 millioner kroner.

Bruttofortjenesten er også øget fra cirka 6,6 millioner kroner i forrige regnskab til tæt på 7,1 millioner kroner i det seneste regnskab.

- Det er yderst tilfredsstillende, lyder den umiddelbare reaktion fra revy-direktør Mickey Pless, der satte sig i direktørstolen i Nykøbing F. Revyen 1. november 2018.

- Vi har haft en rigtig god revysæson, hvor vi i alt solgte 29.300 billetter, hvilket var lidt flere end året før, fortæller Mickey Pless, der glæder sig over, at det på en positiv måde lykkedes at leve op til den revy-succes, som den tidligere revy-direktør Flemming Krøll gennem en lang årrække har skabt på den lokale revy-scene.

- Jeg har som den nye mand selvfølgelig også kigget regnskaberne og tallene igennem og har på den vis også set på om nogle ting kunne gøres mere effektivt og billigere. Det er også en af forklaringerne på det gode resultat, lyder det fra Mickey Pless.


Årets Revy 2019

Nykøbig F. Revyen 2019 blev således hædret med prisen som Årets Revy 2019.

- Samtidig med at vi holder fast i den traditionelle revy-stil, så forsøger vi også at bevæge os lidt ned af show-vejen - også til næste år. Revyen skal stadig være festlig, folkelig og fornøjelig, som Flemming Krøll har skabt det. Men vi skal også overraske publikum scenografimæssigt, lyder det fra Mickey Pless, der peger på, at den yngre del af publikum giver udtryk for, at det er et show, de er til.

Han mener nemlig, at det er nødvendigt at udvikle revyen i en mere showpræget retning.

- Der er en stigende konkurrence fra de store musicals med flot scenografi, lyd og lys. Det skal vi kunne konkurrere med. Så vi skal holde fast, siger han.

Mickey Pless er også flyttet til Nykøbing med sin familie, og det har været en positiv oplevelse.

- Vi er blevet fantastisk taget imod, og det er kun glædelig at mærke den varme, som vi er blevet modtaget med, siger han.

Nykøbing F. Revyen 2020 har premiere 11. juni.

De medvirkende vil være Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder, Julie Steincke, Kasper Gattrup, Kristian Boland og Mickey Pless. Flemming Krøll vil fungere som producer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

AF: JOHN WENNERWALD

Skinner frem for bus 28. juni 2020 kl. 23.26

AF: JOHN WENNERWALD

Statslige arbejdspladser… 21. juni 2020 kl. 21.51

Annonce