cookie-og-privatlivspolitik
Fra venstre ses Mogens Larsen, nuværende direktør i Mørkøv Maskinforretning A/S, Dann Nielsen, direktør i Røstofte Maskiner A/S, og Jørgen Kjærgård, nuværende medejer og sælger i Mørkøv Maskinforretning A/S.
Fra venstre ses Mogens Larsen, nuværende direktør i Mørkøv Maskinforretning A/S, Dann Nielsen, direktør i Røstofte Maskiner A/S, og Jørgen Kjærgård, nuværende medejer og sælger i Mørkøv Maskinforretning A/S.
Foto: Pressefoto

Erhverv

Røstofte Maskiner A/S overtager Mørkøv Maskinforretning A/S

Aktiviteter fortsættes som hidtil i Mørkøv under det ny navn Røstofte Maskiner A/S, Afd. Mørkøv.
09. oktober 2019 kl. 17:45 Af Jesper Bøgh

Annonce

Røstofte Maskiner A/S overtager med start fra 1. november alle medarbejdere, aktiver og forretningsområder fra Mørkøv Maskinforretning A/S.

Aktiviteterne fortsættes som hidtil i Mørkøv under det nye navn Røstofte Maskiner A/S, Afd. Mørkøv.

Overtagelsen sker som led i et glidende generationsskifte, hvor nuværende direktør i Mørkøv Maskinforretning A/S, Mogens Larsen, udtræder, og hvor medejer og sælger i Mørkøv Maskinforretning A/S, Jørgen Kjærgård, fortsætter som sælger i den nye organisation, ligesom alle andre medarbejdere fortsætter i Mørkøv.

Som direktør i Røstofte Maskiner A/S med aktiviteter i Mern og Sakskøbing samt nu også i Mørkøv er det Dann Nielsen, der som delejer skal i gang med at udvikle forretningen.

Direktør Dann Nielsen i Røstofte Maskiner A/S er yderst tilfreds med aftalen.

- Mørkøv Maskinforretning A/S er med sine meget kompetente medarbejdere en veldrevet og effektiv forretning med lang erfaring i CLAAS' produkter, idet man har forhandlet dette mærke siden 1957, siger han.


12 medarbejdere

Selskabet beskæftiger 12 erfarne medarbejdere og omsatte i 2018 for cirka 40 millioner kroner.

Røstofte Maskiner A/S har fokus på at sikre en stærk CLAAS forhandlerstruktur til fremtidens marked, hvor Mørkøv Maskinforretning A/S (nu Røstofte Maskiner A/S, Afd. Mørkøv) vil komme til at spille en vigtig rolle i Nordvestsjælland ikke mindst på servicesiden.

Hele regionen i Vestsjælland bliver med denne konstellation til en sammenhængende region med muligheder for vækst og bedre service til alle kunder i de tre afdelinger.

- At vi nu har tilbudt Røstofte Maskiner A/S at overtage aktiviteten skyldes, at vi er overbeviste om, at vi i fællesskab har bedre mulighed for at udvikle den samlede maskinforretning, lyder det fra Mogens Larsen og Jørgen Kjærgaard.

- Strukturudviklingen i dansk landbrug betyder, at der er behov for en strukturel tilpasning, også hos maskinforhandlerne. Vi er hos importøren af CLAAS og Spearhead meget glade for, at denne løsning kunne realiseres. Det giver en stærk fremtidig struktur for kunderne i området under Røstofte Maskiner A/S, siger Michael Husfeldt, direktør i Danish Agro Machinery A/S.

Røstofte Maskiner A/S ejes af henholdsvis Danish Agro med 75 procent og Dann Nielsen med 25 procent i ejerandele.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce