Annonce
Erhverv

Samler tre filialer

Thomas Pedersen er ny filialdirektør i den nye samlede Danske Bank-afdeling i Nykøbing. Han er født i Holeby og bor i Nykøbing, så han kender Lolland-Falster ud og ind. Foto: Anders Knudsen

Danske Bank rykker filialer til Nykøbing.

Danske Bank har besluttet, at de tre filialer i Nykøbing, Maribo og Vordingborg skal samles i Nykøbing under én samlet ledelse.

Dermed er det slut med daglige åbningstider i filialerne i Maribo og Vordingborg. De to filialer vil dog fortsat have åbent to gange om ugen for kunder, der fortsat har brug for fysisk fremmøde.

Samtidig vil filialerne fungere som mødecenter, hvor kunderne kan booke et møde med bankrådgiverne alle ugens dage.

- Vi gør det for at samle rådgiverne for at give mere faglig sparring. Det er nu en gang nemmere, når man er i et større hus. Samtidig foretager vi et lederskifte, fortæller Thomas Pedersen, som er ny filialdirektør hos Danske Bank i Nykøbing, hvor han erstatter Jan Frederik Petersen.

Med den nye struktur skal fem rådgivere fra Maribo og fire rådgivere fra Vordingborg fremover som udgangspunkt møde ind i afdelingen i Nykøbing, bortset fra de to ugentlige åbningsdage, og hvis der er mødeaktivitet i filialerne i de to byer.

Dermed bliver Nykøbing-afdelingen markant styrket. Fremover vil der være 16 privatrådgivere og tre erhvervsrådgivere i afdelingen.

Efterspørgslen efter en kassefilial er ikke så stor længere nu, hvor kontanterne er lidt på vej ud, konstaterer filialdirektør i Danske Bank i Nykøbing, Thomas Pedersen. Foto: Anders Knudsen

Mere fleksibilitet

- Når man sidder i mindre enheder, er man også mere sårbare, så jeg ser frem til den fleksibilitet, det giver, når vi er samlet. Kunderne er i dag væsentligt mere indstillede på at mødes digitalt, så det klarer vi mange gange ved, at medarbejderne arbejder hjemme. Nu kan medarbejderne tilrettelægge deres dag mere fleksibelt. Det håber vi giver mere tilfredse medarbejdere, og i sidste ende skulle det gerne give øget kundetilfredshed, siger Thomas Pedersen.

Han erkender, at branchen er inde i en udvikling, der går mod større enheder.

- Det er jo den vej, det går, så jeg synes et eller andet sted, det er fint at få samlet alle medarbejderne i en enhed, der er lidt mere slagkraftig. Vi er jo gået fra en tid, hvor det var meget kassetungt til i dag, hvor der jo ikke er den samme efterspørgsel på en kassefilial mere, da kontanterne er lidt på vej ud, forklarer Thomas Pedersen.

Han er 45 år og kommer fra en stilling som souschef i Danske Bank i Køge. Han har tidligere været filialdirektør i Danske Bank i Vordingborg i otte år.

Med 16 privatrådgivere samlet på én matrikel i Nykøbing er der bedre vilkår for faglig sparring, kompetenceudvikling og fleksibilitet i hverdagen, lyder det fra Danske Bank. Foto: Anders Knudsen
Artiklen fortsætter efter annoncen

Lokalkendt direktør

Thomas Pedersen er født i Holeby og bor i dag i Nykøbing. Han begyndte sin bankkarriere som elev i Nakskov, så han kender området.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til det lokalsamfund, jeg kender. Og så glæder jeg mig til at få samlet kompetencerne, så vi kan udnytte, at vi får et større hus, som gør os stærkere gennem kompetenceudvikling, siger Thomas Pedersen.

I forbindelse med den nye struktur stopper Christian Holm som filialdirektør i Maribo-afdelingen. Vordingborg-afdelingen var ledelsesmæssigt allerede slået sammen med de andre to filialer.

Under den nye Danske Bank-afdeling i Nykøbing hører også mødecentre i Nakskov og Stege.

Der er åbent i Vordingborg-filialen tirsdag og torsdag fra kl. 10-13 og i Maribo mandag og onsdag fra kl. 10-13. Der vil stadig være adgang til pengeautomater til ind- og udbetaling alle dage.

Der er ingen umiddelbare planer om at leje nogle af lokalerne ud i filialerne i Maribo og Vordingborg, som ikke længere skal bruges.

- Om vi på et eller andet tidspunkt kan lave en anden deling af filialerne, så vi måske kan dele den med nogle andre, kan jeg ikke afvise, men lige pt gør vi ikke noget. Det har ikke været med besparelser for øje, at vi gør det. Vi vil gerne have mødelokalerne der, hvor kunderne er vant til at komme, og så er det selvfølgelig vigtigt, at vi ikke bare trækker os ud i et hjørnekontor et eller andet sted, siger Thomas Pedersen.

  • Thomas Pedersen er ny filialdirektør i den nye samlede Danske Bank-afdeling i Nykøbing. Han er født i Holeby og bor i Nykøbing, så han kender Lolland-Falster ud og ind. Foto: Anders Knudsen
  • Efterspørgslen efter en kassefilial er ikke så stor længere nu, hvor kontanterne er lidt på vej ud, konstaterer filialdirektør i Danske Bank i Nykøbing, Thomas Pedersen. Foto: Anders Knudsen
  • Med 16 privatrådgivere samlet på én matrikel i Nykøbing er der bedre vilkår for faglig sparring, kompetenceudvikling og fleksibilitet i hverdagen, lyder det fra Danske Bank. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Erhverv

Vendt på en tallerken: Butikkerne forventer ikke prisfald alligevel

Erhverv

Lokal bilforhandler i opkøb på Sjælland

Annonce
Annonce
Lokal nyt

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

Lolland

Store Lalandia-planer: Udvider for at udnytte potentialet

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

112

105 taget i fartkontroller

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Guldborgsund

Kvinde dræbt af tog på Falster: Advarsel kom for sent

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Guldborgsund

Lukker i protest: Ingen dialog, forståelse eller anerkendelse

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Indland

Vanvid: Seks syrebomber er kastet ind i skolegård i Esbjerg

Annonce
Annonce
Lolland

Aldi sælger ud: Nu kan du købe hele pivtøjet

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

Politik

Løsgængeren Lars Boje stifter nyt parti

112

Klip og bøder på Vestlolland

Rødby

Lalandia lander rekord-overskud: Overvejer udbygning

Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster

Guldborgsund

Jubler over Marys besøg: En kæmpe fornøjelse