cookie-og-privatlivspolitik
Thomas Pedersen er ny filialdirektør i den nye samlede Danske Bank-afdeling i Nykøbing. Han er født i Holeby og bor i Nykøbing, så han kender Lolland-Falster ud og ind.

3

Billeder

Thomas Pedersen er ny filialdirektør i den nye samlede Danske Bank-afdeling i Nykøbing. Han er født i Holeby og bor i Nykøbing, så han kender Lolland-Falster ud og ind.
Foto: Anders Knudsen

Erhverv

Samler tre filialer

Danske Bank rykker filialer til Nykøbing.
18. november 2021 kl. 07:02 Af Denny Michael Jakobsen

Danske Bank har besluttet, at de tre filialer i Nykøbing, Maribo og Vordingborg skal samles i Nykøbing under én samlet ledelse.

Dermed er det slut med daglige åbningstider i filialerne i Maribo og Vordingborg. De to filialer vil dog fortsat have åbent to gange om ugen for kunder, der fortsat har brug for fysisk fremmøde.

Samtidig vil filialerne fungere som mødecenter, hvor kunderne kan booke et møde med bankrådgiverne alle ugens dage.

- Vi gør det for at samle rådgiverne for at give mere faglig sparring. Det er nu en gang nemmere, når man er i et større hus. Samtidig foretager vi et lederskifte, fortæller Thomas Pedersen, som er ny filialdirektør hos Danske Bank i Nykøbing, hvor han erstatter Jan Frederik Petersen.

Med den nye struktur skal fem rådgivere fra Maribo og fire rådgivere fra Vordingborg fremover som udgangspunkt møde ind i afdelingen i Nykøbing, bortset fra de to ugentlige åbningsdage, og hvis der er mødeaktivitet i filialerne i de to byer.

Annonce

Dermed bliver Nykøbing-afdelingen markant styrket. Fremover vil der være 16 privatrådgivere og tre erhvervsrådgivere i afdelingen.


Mere fleksibilitet

- Når man sidder i mindre enheder, er man også mere sårbare, så jeg ser frem til den fleksibilitet, det giver, når vi er samlet. Kunderne er i dag væsentligt mere indstillede på at mødes digitalt, så det klarer vi mange gange ved, at medarbejderne arbejder hjemme. Nu kan medarbejderne tilrettelægge deres dag mere fleksibelt. Det håber vi giver mere tilfredse medarbejdere, og i sidste ende skulle det gerne give øget kundetilfredshed, siger Thomas Pedersen.

Han erkender, at branchen er inde i en udvikling, der går mod større enheder.

- Det er jo den vej, det går, så jeg synes et eller andet sted, det er fint at få samlet alle medarbejderne i en enhed, der er lidt mere slagkraftig. Vi er jo gået fra en tid, hvor det var meget kassetungt til i dag, hvor der jo ikke er den samme efterspørgsel på en kassefilial mere, da kontanterne er lidt på vej ud, forklarer Thomas Pedersen.

Han er 45 år og kommer fra en stilling som souschef i Danske Bank i Køge. Han har tidligere været filialdirektør i Danske Bank i Vordingborg i otte år.

Annonce

Lokalkendt direktør

Thomas Pedersen er født i Holeby og bor i dag i Nykøbing. Han begyndte sin bankkarriere som elev i Nakskov, så han kender området.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til det lokalsamfund, jeg kender. Og så glæder jeg mig til at få samlet kompetencerne, så vi kan udnytte, at vi får et større hus, som gør os stærkere gennem kompetenceudvikling, siger Thomas Pedersen.

I forbindelse med den nye struktur stopper Christian Holm som filialdirektør i Maribo-afdelingen. Vordingborg-afdelingen var ledelsesmæssigt allerede slået sammen med de andre to filialer.

Under den nye Danske Bank-afdeling i Nykøbing hører også mødecentre i Nakskov og Stege.

Der er åbent i Vordingborg-filialen tirsdag og torsdag fra kl. 10-13 og i Maribo mandag og onsdag fra kl. 10-13. Der vil stadig være adgang til pengeautomater til ind- og udbetaling alle dage.

Annonce

Der er ingen umiddelbare planer om at leje nogle af lokalerne ud i filialerne i Maribo og Vordingborg, som ikke længere skal bruges.

- Om vi på et eller andet tidspunkt kan lave en anden deling af filialerne, så vi måske kan dele den med nogle andre, kan jeg ikke afvise, men lige pt gør vi ikke noget. Det har ikke været med besparelser for øje, at vi gør det. Vi vil gerne have mødelokalerne der, hvor kunderne er vant til at komme, og så er det selvfølgelig vigtigt, at vi ikke bare trækker os ud i et hjørnekontor et eller andet sted, siger Thomas Pedersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE