Annonce
Erhverv

Scan Con Group A/S går målrettet efter system-salg

Direktør Thomas Willers-Madsen (tilvenstre) og Manager René Kania fra LeanPoint vil nu sætte turbo på salget af ERP-systemet LeanPoint. Foto: Claus Hansen

Scan Con Group A/S har kastet millionsummer i ERP-systemet

Leanpoint til internt brug. Nu skal der turbo på salg af systemet.

Scan Con Group A/S, der er en entreprisevirksomhed med mere end 20 års erfaring i at levere faglært og ufaglært manpower til produktion, industri og byggeri nationalt og internationalt, satte sig i 2006 for at udvikle en software, der meget nemmere kunne administrere driften i virksomheden.

Systemet blev døbt Leanpoint, og i dag er Leanpoints ApS et datterselskab, der er oprettet af Scan Con Group A/S til Scan Con.

- Vi havde store udfordringer internt med at få koordineret lønsystem, medarbejdernes arbejdssedler og arbejdsopgaver. Derfor satte vi os for at udvikle et system, der kan få alle elementer til at spille sammen, fortæller manager René Kania.

Solgt til lokale

Det lykkedes, og siden er Leanpoint-softwaren blevet videreudviklet og solgt til Refa og Delta Rengøring i Sakskøbing, som har bidraget til den fortsatte udvikling.

- Det er sket, blandt andet fordi man i virksomhederne havde hørt om Leanpoint - og fordi netop de virksomheder i større eller mindre grad stod med lignende udfordringer som Scan Con Group selv gjorde, forklarer René Kania.

Det er dog ikke et system, som virksomheden er kommet sovende til at få udviklet.

- Vi har investeret 25 millioner kroner og 65.000 mandetimer i udviklingen, fortæller René Kania og glæder sig samtidig over, at Leanpoint kan bruges i andre lokale virksomheder.

- Det er dejligt, at de har sagt ja til være prøveklude. Det har overbevist os om, at der er en forretning i at tilbyde systemet til andre virksomheder primært indenfor rengøring, vinduespudsning og ejendomsservice. Der må være andre virksomheder, der står med lignende udfordringer, siger han.

Leanpoint har i dag cirka 500 brugere og administratorer.

- Men ved årsskiftet er målet, at det tal er steget til 1.000, lyder det fra direktør Thomas Willers-Madsen, Scan Con Group A/S, der oplyser at Leanpoint i 2018 genererede en omsætning på cirka en million kroner med et overskud på cirka 300.000 kroner.

LeanPoint er et ERP-system (Enterprise Resource Planning), der forbinder arbejdsprocesser i virksomheden, internt udviklet af Scan Con Group A/S, og en platform der er specialiseret i realtids planlægning af en stor og mobil arbejdsstyrke, der mødes af mange og forskelligartede krav til indsats og samtidig skal fungere som konstant omkostningskontrol, vedvarende optimering af logistik og effektiv kontrol- og validerings værktøj.

Systemet er udviklet af Scan Con Group A/S, der som superbruger selv anvender LeanPoint i sin daglige håndtering af mere end 500 vikarer på skiftende lokationer i energi- og skibsbranchen, og med behov for effektiv kontrol og opfølgning døgnet rundt og jorden rundt.

Her er hvad LeanPoint kan:
Alt udstyr og maskinel kan følges på 'live'-GPS kort; Mobil tidsregistrering af medarbejdere med GPS validering; Tidsregistrering baseret på QR-koder; Micro Job- og Projektstyring; Distribueret online ressource planlægning i realtid; Regningsdata opsamles med fulde specifikationer; API's til bogføringssystem og andre ERP-systemer.
Kilde: LeanPoint

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målet er en fordobling

- Målet i 2019 er en fordobling af omsætningen og med samme overskud, siger han og slår fast, at målet skal nås med intens markedsføring og ved ansættelse af en sælger.

- Alle de udfordringer, vi selv har haft med systemet, er udryddet, og vi kan videreudvikle systemet i samarbejde med kunden, fordi vi selv har udviklet det, slår han fast og tilføjer.

- Vi gør det også for at få nedbragt de udviklingsomkostninger, vi har haft i årenes løb, fortæller Thomas Willers-Madsen.

Leanpoint beskæftiger seks programmører i Indien. I Danmark er der en sælger, to supportere, en manager og en direktør.

  • Direktør Thomas Willers-Madsen (tilvenstre) og Manager René Kania fra LeanPoint vil nu sætte turbo på salget af ERP-systemet LeanPoint. Foto: Claus Hansen
Annonce
Erhverv

Sender regning for dyrere dankort videre til forbrugerne

Maribo

Gammel Aldi-butik solgt: Her er den nye ejer

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Sommerhus-sensation: - Vi har forrygende travlt

Lolland-Falser

Stigende vandstande og voldsomme storme har konsekvenser: Flere og flere melder sig

Guldborgsund

35 biler til start i lokalt påskerally

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Sport

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Sport

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

Lokal nyt

Nicolai skal gå 2500 kilometer baglæns - af helt særlig grund

Nakskov

Familieforretning fylder 50 år: - Snakketøjet har jeg efter min far

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

112

14-årig dreng meldt savnet

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd