cookie-og-privatlivspolitik
Direktør Thomas Willers-Madsen (tilvenstre) og Manager René Kania fra LeanPoint vil nu sætte turbo på salget af ERP-systemet LeanPoint.
Direktør Thomas Willers-Madsen (tilvenstre) og Manager René Kania fra LeanPoint vil nu sætte turbo på salget af ERP-systemet LeanPoint.
Foto: Claus Hansen

Erhverv

Scan Con Group A/S går målrettet efter system-salg

Scan Con Group A/S har kastet millionsummer i ERP-systemet
Leanpoint til internt brug. Nu skal der turbo på salg af systemet.
12. juni 2019 kl. 15:30 Af Jesper Bøgh

FAKTA
LeanPoint er et ERP-system (Enterprise Resource Planning), der forbinder arbejdsprocesser i virksomheden, internt udviklet af Scan Con Group A/S, og en platform der er specialiseret i realtids planlægning af en stor og mobil arbejdsstyrke, der mødes af mange og forskelligartede krav til indsats og samtidig skal fungere som konstant omkostningskontrol, vedvarende optimering af logistik og effektiv kontrol- og validerings værktøj.
 
Systemet er udviklet af Scan Con Group A/S, der som superbruger selv anvender LeanPoint i sin daglige håndtering af mere end 500 vikarer på skiftende lokationer i energi- og skibsbranchen, og med behov for effektiv kontrol og opfølgning døgnet rundt og jorden rundt.
 
Her er hvad LeanPoint kan:
Alt udstyr og maskinel kan følges på 'live'-GPS kort; Mobil tidsregistrering af medarbejdere med GPS validering; Tidsregistrering baseret på QR-koder; Micro Job- og Projektstyring; Distribueret online ressource planlægning i realtid; Regningsdata opsamles med fulde specifikationer; API's til bogføringssystem og andre ERP-systemer.
Kilde: LeanPoint

Scan Con Group A/S, der er en entreprisevirksomhed med mere end 20 års erfaring i at levere faglært og ufaglært manpower til produktion, industri og byggeri nationalt og internationalt, satte sig i 2006 for at udvikle en software, der meget nemmere kunne administrere driften i virksomheden.

Systemet blev døbt Leanpoint, og i dag er Leanpoints ApS et datterselskab, der er oprettet af Scan Con Group A/S til Scan Con.

- Vi havde store udfordringer internt med at få koordineret lønsystem, medarbejdernes arbejdssedler og arbejdsopgaver. Derfor satte vi os for at udvikle et system, der kan få alle elementer til at spille sammen, fortæller manager René Kania.


Solgt til lokale

Det lykkedes, og siden er Leanpoint-softwaren blevet videreudviklet og solgt til Refa og Delta Rengøring i Sakskøbing, som har bidraget til den fortsatte udvikling.

- Det er sket, blandt andet fordi man i virksomhederne havde hørt om Leanpoint - og fordi netop de virksomheder i større eller mindre grad stod med lignende udfordringer som Scan Con Group selv gjorde, forklarer René Kania.

Annonce

Det er dog ikke et system, som virksomheden er kommet sovende til at få udviklet.

- Vi har investeret 25 millioner kroner og 65.000 mandetimer i udviklingen, fortæller René Kania og glæder sig samtidig over, at Leanpoint kan bruges i andre lokale virksomheder.

- Det er dejligt, at de har sagt ja til være prøveklude. Det har overbevist os om, at der er en forretning i at tilbyde systemet til andre virksomheder primært indenfor rengøring, vinduespudsning og ejendomsservice. Der må være andre virksomheder, der står med lignende udfordringer, siger han.

Leanpoint har i dag cirka 500 brugere og administratorer.

- Men ved årsskiftet er målet, at det tal er steget til 1.000, lyder det fra direktør Thomas Willers-Madsen, Scan Con Group A/S, der oplyser at Leanpoint i 2018 genererede en omsætning på cirka en million kroner med et overskud på cirka 300.000 kroner.

Annonce

Målet er en fordobling

- Målet i 2019 er en fordobling af omsætningen og med samme overskud, siger han og slår fast, at målet skal nås med intens markedsføring og ved ansættelse af en sælger.

- Alle de udfordringer, vi selv har haft med systemet, er udryddet, og vi kan videreudvikle systemet i samarbejde med kunden, fordi vi selv har udviklet det, slår han fast og tilføjer.

- Vi gør det også for at få nedbragt de udviklingsomkostninger, vi har haft i årenes løb, fortæller Thomas Willers-Madsen.

Leanpoint beskæftiger seks programmører i Indien. I Danmark er der en sælger, to supportere, en manager og en direktør.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce

ANNONCE