cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Seimei i Nakskov. Virksomheden fik overrakt DI Lolland-Falsters Initiativpris 2019 af DI-formand Kim Frimann.
Foto: Jan Knudsen

Erhverv

Seimei hædret med initiativpris fra DI

Nakskov-virksomheden Wish by Seimei fik torsdag morgen overrakt DI Lolland-Falsters Initiativpris 2019.
14. november 2019 kl. 10:01 Af Jesper Bøgh

Annonce

ERHVERV Nakskov-virksomheden Seimei med Allan og Mette Meldt i spidsen modtog torsdag morgen DI Lolland-Falsters Initiativpris 2019.

- Deres satsning viser vejen frem i en tid, hvor forbrugere og virksomheder i hele verden sadler om i en grøn og bæredygtig retning. Virksomheder som Seimei gør, at Lolland-Falster napper den danske grønne førertrøje de kommende år, og derfor skal de have prisen, sagde formanden for DI Lolland-Falster, Kim Frimann, ved prisoverrækkelsen, der fandt sted på Sandvikenvej, hvor Seimei har sin produktion.

Seimei i Nakskov producerer ingefærshots, friskmostede sodavand og Gourmet Vand, men det er sodavand med varemærket Wish, der lige nu får stor opmærksomhed i hele verden. Wish-sodavand fra Seimei er eksempelvis bestilt til Expo-2020 i Dubai, hvor deltagerne kan smage på noget af det bedste fra Lolland-Falster.

Også borgmester Holger Schou Rasmussen (S), Lolland Kommune, deltog ved prisoverrækkelsen.

- Seimei har gjort det, som jeg håber mange flere på Lolland-Falster vil gøre. Nemlig at turde satse og tro på noget stort. Her er virksomheden et eksempel til efterfølgelse, sagde han.

- Vi takker for skulderklappet og anerkendelsen fra vores kolleger på Lolland-Falster. Vi kan mærke, at vi får vores gennembrud i netop disse år. Forbrugere og virksomheder i hele verden efterspørger produkter, der helt igennem er bæredygtige. Når det gælder drikkevarer, er vi langt fremme med bæredygtighed, selvom vi foreløbig kun er en lille spiller i fødevarebranchen, siger Allan Feldt.

Læs mere i torsdagens udgave af Folketidende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce