cookie-og-privatlivspolitik
Seimei-ejer Allan Feldt og hustru Mette Feldt har netop indgået partnerskab med investeringsvirksomheden SPG International.
Seimei-ejer Allan Feldt og hustru Mette Feldt har netop indgået partnerskab med investeringsvirksomheden SPG International.
Foto: Jan Knudsen

Erhverv

Seimei indgår partnerskab

Nakskov-virksomheden Wish by Seimei indgår
partnerskab med SPG International.
07. december 2019 kl. 11:49 Af Jesper Bøgh

Annonce
FAKTA
Seimei, der på japansk betyder "livet", producerer og sælger dansk, friskpresset, økologisk juice og sodavand, samt vand under navnet Wish. Produktionen finder sted i Nakskov, hvor Seimei åbnede en ny fabrik i 2016.
Virksomheden, der har 11 ansatte, ledes til dagligt af Allan Feldt. Seimei ejes af Feldt Holding (med 2/3) og SPG International (med 1/3). Susanne Gjørup er formand for bestyrelsen.

Nakskov-virksomheden Seimei, kendt for at sælge friskpresset, økologisk juice og sodavand, samt vand under navnet Wish, indgår partnerskab med SPG International ejet af Susanne og Peter Gjørup.

Ifølge Seimei-ejer Allan Feldt skyldes partnerskabet et ønske om at fremme sundhed, bæredygtighed og socialt engagement ved at blandt andet at ændre danskernes juice- og sodavandsvaner.

- Vi står midt i lanceringen af vores nye økologiske WiSH-sodavand. Vi har samtidig oplevet en flerdobling af omsætningen det sidste år, og nu får vi også en partner, der deler vores passion for at udvikle og sælge kvalitetsprodukter, siger Allan Feldt, der også er kendt som manden bag kildevandssuccesen Aqua d'Or.

Ambitionen er at ændre danskernes vaner indenfor juice og sodavand. Fokus er på økologisk frugt og grønt, ingen tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og størst muligt brug af lokale råvarer.

For investeringsvirksomheden SPG International er Seimei en oplagt investering.

- Den filosofi, der ligger til grund for Seimei og det værdisæt, som Allan Feldt driver sin forretning efter, er helt i tråd med vores værdier. Wish-produkterne er bæredygtige og har en høj kvalitet, og vi ser et stort vækstpotentiale både i Danmark og udlandet, fortæller Susanne og Peter Gjørup, SPG International.

Susanne og Peter Gjørup hæfter sig særligt ved det sociale engagement, som Seimei udviser.

Hver gang der bliver solgt et Wish-produkt, doneres der penge til Wish-fonden, hvor foreninger og organisationer kan søge om penge til sociale projekter.

- Vi tror, at de virksomheder, der bidrager positivt til samfundet, er de virksomheder, som vil opleve størst succes i fremtiden, og det er derfor et vigtigt aspekt, når vi investerer i en virksomhed, siger Susanne og Peter Gjørup.

Som en del af partnerskabet indtræder Susanne Gjørup som formand for bestyrelsen.

Allan Feldt vurderer, at Seimei med partnerskabet får tilført solid erfaring indenfor detailhandel og internationalisering.

- Ligesom jeg får mulighed for at samarbejde med mennesker, der forstår at tænke langsigtet og har samme værdisæt som jeg har, når det kommer til at drive en ansvarlig og bæredygtig forretning, siger han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce