cookie-og-privatlivspolitik
PartnerForum 2019 gav god anledning til snak.

24

Billeder

PartnerForum 2019 gav god anledning til snak.
Foto: Jan Knudsen

Erhverv

Stor tilfredshed med partnerforum

BILLEDSERIE: Lokale erhvervsfolk satte hinanden stævne i Maribo Hallerne.
07. marts 2019 kl. 13:15 Af Jakob Poulsen

Annonce

Der var masser af muligheder for at "mingle", udveksle erfaringer og pleje eller udvide sit netværk, da en lang række lokale erhvervsfolk i går onsdag satte hinanden stævne til PartnerForum i Maribo Hallerne med Team Sydhavsøerne og Business Lolland-Falster som arrangører.

Det var femte år i træk, at håndboldklubben og erhvervsorganisationen inviterede indenfor til det, de selv betegner som landsdelens største netværkstræf for for virksomheder.

Det hele begyndte klokken 11 og sluttede med fællesspisning klokken 19. Dagen derpå var det en tilfreds Mikkel Wesselhoff, administrerende direktør for Business Lolland-Falster, der kunne se tilbage på arrangementet.

- Det gik rigtigt godt. Der var en masse gode virksomheder, gode indlæg og en god stemning. Det er rigtigt godt, at vi kan mødes på den måde, og der er blevet skabt netværk på kryds og tværs.

- Vores opgave er jo at skabe muligheder for lokale virksomheder, og det er det, der sker her, og vi kan se, at det giver mening. Jo flere gange, man kan gøre den slags på forskellige platforme, jo bedre, siger Mikkel Wesselhoff.

I løbet af dagen var der en række indlæg og foredrag med blandt andre OL-sølvvinderen i brydning Mark O. Madsen, som fortalte om, hvordan det har været at gå fra brydeverdenen til MMA og være iværksætter. Claus Baunkjær fra Femern A/S gav en opdatering på status omkring Femern Bælt-forbindelsen, og som rosinen i pølseenden inden spisningen fortalte Lars Brygmann om "Arctic Challenge".

Arrangørerne har endnu ikke lagt planer for det næste PartnerForum.

- Nu skal vi lige evaluere på det og så derefter lægge en plan fremadrettet, siger Mikkel Wesselhoff.

Klik/tryk på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Gylden mammon S garanti for… 16. maj 2019 kl. 21.25

AF: STEEN BAHNSEN

Lukning af Dannelunde… 16. maj 2019 kl. 14.27

AF: CARSTEN GRACE HARDINGTON

Gerninger, beregnet på at… 14. maj 2019 kl. 09.49

AF: STEEN BAHNSEN

AF: JOHN WENNERWALD

Regeringens bluffnummer 12. maj 2019 kl. 21.24

AF: MARTIN WOUTERS

mærkeligt nok, ingen… 09. maj 2019 kl. 10.54

Annonce