cookie-og-privatlivspolitik
Vejrø, der ejes af Kim Fournais.
Vejrø, der ejes af Kim Fournais.
Foto: PR

Erhverv

Svendborg-hotel og Vejrø rykker tættere sammen

Kim Fournais, der ejer både Vejrø i smålandsfarvandet og Hotel Stella Maris i Svendborg, vil bringe de to steder endnu tættere sammen og skruer op for ambitionerne og investeringerne.
09. oktober 2020 kl. 18:10 Af Jesper Bøgh

Annonce

Tidligere har det været meldt ud, at Hotel Stella Maris var til salg, men det er nu skrinlagt til fordel for en ambitiøs plan om at hotellet i Svendborg arbejder tættere sammen med Vejrø for at levere bedre oplevelser til gæster ved blandt andet at udvikle den økologiske fødevareproduktion på Vejrø.

- Vejrø har nemlig haft en rigtig god sommersæson med rekordmange gæster, der har lagt vejen forbi i egen båd, sejlet med Vejrøs lille færge eller ankommet med fly. I hele efteråret er der også godt booket op med private getaways, fester og virksomhedsmøder. Det er helt tydeligt, at mange danskere i år har udforsket de lokale perler i Danmark og nydt roen i de bæredygtige omgivelser, fortæller Vibeke Wonsbeck, der er udpeget som direktør for Vejrø Gruppen, der inkluderer både Hotel Stella Maris og Vejrø Resort i en pressemeddelelse.

Vejrø har også indgået et samarbejde med Nationalt Center for Lokale Fødevarer, hvor direktør Jesper Zeihlund lige nu arbejder på at udvikle Vejrøs mark-til-mund-koncept.

- Det sker med henblik på, at den bæredygtige produktion af økologisk kød og grønt på Vejrø udvikles, og de lokale råvarer kan bruges i endnu højere grad på Stella Maris og på sigt også tilbydes de lokale i Svendborg-området, fortæller Vibeke Wonsbeck.

- Endelig så arbejder vi også videre med de ambitiøse planer for at introducere endnu mere vedvarende energi på Vejrø med det mål at skabe et fuldt bæredygtigt lokalsamfund, der udover at være til glæde for Vejrø og Stella Maris' gæster, også kan være en vigtig inspiration ved at vise, hvordan fremtidens bæredygtigt samfund kan se ud, siger hun.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historien om Kaj Munk skal… 27. oktober 2020 kl. 07.05

AF: LEIF A. JENSEN

Ytringsfriheden 25. oktober 2020 kl. 22.29

AF: JOHN WENNERWALD

Røg julen dér? 25. oktober 2020 kl. 21.38

AF: MARTIN WOUTERS

mulighed for anløb af… 25. oktober 2020 kl. 07.23

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

Annonce