cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Erhverv

Toys 'R' Us aflyser udsalg - medarbejdere fritstillet

Føljetonen om konkursen hos selskabet bag BR og Toys 'R' Us har torsdag fået tilføjet et nyt kapitel.
10. januar 2019 kl. 15:25 Af Jakob Poulsen

Annonce

Først forsøgte de at afværge en konkurs. Så opgav de, indgav konkursbegæring og lukkede samtlige butikker. Så åbnede de nogle af butikkerne igen med henblik på at kunne lave et større ophørsudsalg.

Men nu har konkursboet efter Top-Toy, selskabet bag legetøjskæderne BR og Toys 'R' Us, som det hele handler om, torsdag morgen besluttet at aflyse udsalget i de fem BR- og 21 genåbnede Toys 'R' Us-butikker i Danmark - heriblandt den nyåbnede Toys 'R' Us i Guldborgsundcentret ved Nykøbing.

Det betyder, at butikkerne lukker i aften, torsdag. Samtidig er medarbejderne fritstillet. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse torsdag eftermiddag.

Beslutningen er ifølge pressemeddelelsen truffet af konkursboets kuratorer, der arbejder på at realisere boets værdier helt eller delvist.

De svenske og finske butikker, som blev i lighed med de 26 danske blev genåbnet i fredags, forventes fortsat at holde udsalg i næste uge.

Selvom de danske butikker altså nu lukker igen, og medarbejderne denne gang er blevet fritstillet, så tyder noget på, at der måske arbejdes på at etablere en konstruktion, så butikkerne kan genåbne på et senere tidspunkt.
I pressemeddelelsen oplyses det nemlig, at "alle danske butikker indtil videre holder lukket". På Top Toys hjemmeside står der dog, at butikkerne ikke ventes at åbne igen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce