cookie-og-privatlivspolitik
Fra venstre Jan Madsen, direktør og daglig leder af Nykøbing-afdelingen, Thomas Sjøstein, direktør i Bygma, og regionsdirektør Jens Jensen, Bygma, var mandag morgen samlet i Nykøbing.

2

Billeder

Fra venstre Jan Madsen, direktør og daglig leder af Nykøbing-afdelingen, Thomas Sjøstein, direktør i Bygma, og regionsdirektør Jens Jensen, Bygma, var mandag morgen samlet i Nykøbing.
Foto: Flemming K. Karlsen

Erhverv

Vagtskifte hos traditionsrigt firma

De 40 medarbejdere i firmaet fortsætter også under det nye ejerskab.
19. april 2021 kl. 14:40 Af Hans Gandrup

NYKØBING Mandag morgen var der vagtskifte hos en af byens kendte og ældste virksomheder: Byggeleverandøren A/S Aarslew-ensen på Gaabensevej.

Bygma-koncernen har købt det traditionsrige familiefirma, der blev stiftet i 1848, og de nye tider sker under navnet Bygma Nykøbing.

Men "nye tider" er i øvrigt en sandhed med forbehold.

- Vi laver ingen revolution. Vi køber for at udvikle. Ikke for at afvikle. Og jeg vil understrege, at vi er meget bevidste om, at vi overtager en uhyre veldrevet virksomhed, som også er lidt af en institution her i området. Det tager vil bestik af, siger regionsdirektør Jens Jensen, der har ansvaret for Bygma-forretningerne i Østdanmark.

- Mange kunder vil bruge navnet Aarslew-Jensen en rum tid endnu. Det har vi det fint med. Vi er stolte af at overtage firmaet, tilføjer han.

Annonce

Jens Jensen var også til stede mandag morgen til første dag under Bygma-skiltet.

Det var også første dag for den nye direktør på Gaabensevej. Også her knytter man an til traditionen. Direktør-jobbet overtages nemlig af den nuværende trælastchef Jan Madsen, der har været hos Aarslew-Jensen i 30 år. De 40 medarbejdere i firmaet i øvrigt fortsætter også under det nye ejerskab.

Karsten Mouritsen, direktør siden 2001, er efter aftale fratrådt i forbindelse med salget til Bygma. Han er netop fyldt 65 år.

- Selvfølgelig vil der ske nogle ændringer hen ad vejen. Vi er en stor koncern, og det skal give kunderne nogle stordriftsfordele. Vi vil også gerne yderligere styrke forretningen i forhold til de private kunder. Men de professionelle håndværkere er vores primære gruppe - ligesom det har været for Aarslew-Jensen. Nu bliver der også distributionsmæssigt nogle fordele både for Bygma og for de lokale håndværkere med overtagelsen. Vi kan servicere de kunder, vi har i forvejen i landsdelen, med at køre ud fra Nykøbing. Og mange af de håndværkere her fra Lolland-Falster, der arbejder nordpå, kan betjenes af Bygma-forretninger i de områder, forklarer Jens Jensen.

Bygma er ligesom C. Aarslew-Jensen en familieejet virksomhed. Men altså i en del større skala. Koncernen har ekspanderet kraftigt de senere år og har cirka 2.400 medarbejdere og en omsætning på omkring ni milliarder kroner. Bygma har en række forretninger i Norden. Heraf 60 i Danmark.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE