cookie-og-privatlivspolitik
Connie Hedegaard kommer til konference i Maribo om FN's Verdensmål.
Connie Hedegaard kommer til konference i Maribo om FN's Verdensmål.
Foto: Concito/Stefan Frank thor Straten

Erhverv

Verdensmålene bliver taget til Maribo

Ledere og erhvervsliv på Lolland-Falster får nu mulighed for at deltage i konference om FN's Verdensmål.
11. juni 2021 kl. 09:40 Af Jesper Bøgh

EU's første miljøkommissær Connie Hedegaard er sammen med topfolk fra Arla og Elis på talerlisten, når ledere og erhvervsliv på Lolland-Falster inviteres til konference om FN's Verdensmål med Line Baun Danielsen som tovholder.

Konferencen afholdes 22. juni i Maribo Hallerne og er gjort mulig via et samarbejde mellem Business Lolland-Falster og Lederne Storstrømmen.

- Vores mål med konferencen er at give ledere og erhvervsliv indsigt i, hvordan de kan bruge FN's Verdensmål som et aktiv i deres ledelse og deres virksomhed. Vi er gået efter oplægsholdere fra øverste hylde, og vi er glade og stolte over, at Connie Hedegaard og topfolk fra henholdsvis Arla og Elis har sagt ja til at bidrage med deres viden og erfaring, siger direktør Mikkel Wesselhoff, Business Lolland-Falster.

Connie Hedegaard var som EU's første klimakommissær fra 2009 til 2014 en central aktør i forhold til at sætte klima på den europæiske dagsorden.

I dag arbejder hun fortsat i klimaets tjeneste som bestyrelsesformand for den grønne tænketank Concito, der netop har modtaget en historisk stor bevilling fra VELUX-fondene på 156 millioner kroner.

Annonce

Særligt tre af FN's verdensmål er i fokus på konferencen.

Connie Hedegaard sætter fokus på mål nummer 13, som angår klima.

Arla's Senior Manager for Corporate Responsibility, Susanne Andersen holder et case-baseret oplæg om verdensmål nummer 8, der vedrører anstændige jobs og økonomisk vækst.

Louis Elver, der er CSR chef i Elis, deler ud af sine konkrete erfaringer. Elis blev i 2019 som den første virksomhed i verden verdensmålcertificeret af Bureau Veritas.

- Som leder er man nødt til at forholde sig til FN's Verdensmål. Målene repræsenterer både udfordringer og muligheder, og jeg er sikker på, at de tre oplægsholdere vil levere gode konkrete eksempler på begge dele, siger Mikkel Wesselhoff.

Annonce

Tilmelding kan ske via Business Lolland-Falsters hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

AF: JOHN WENNERWALD

Boligmarkedet opvarmes 24. maj 2021 kl. 11.09

Annonce

ANNONCE