cookie-og-privatlivspolitik
- Aldrig har så mange søgt om julehjælp, siger Erik Sørensen fra Dansk Folkehjælp.
- Aldrig har så mange søgt om julehjælp, siger Erik Sørensen fra Dansk Folkehjælp.
Foto: Jan Knudsen

Extra Posten

205 ansøgere til julehjælp

Aldrig har så mange søgt om julehjælp hos Dansk Folkehjælp som i år.
05. december 2018 kl. 12:00 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

- Jeg ved snart ikke, hvad vi skal stille op, sukker Erik Sørensen fra Dansk Folkehjælp.

Hans frustration skyldes det store antal familier, som i år har ansøgt om at få julehjælp. Så mange har der aldrig været før.

Da Extra Posten talte med Erik Sørensen torsdag i sidste uge, var antallet af ansøgere oppe på 205. Til sammenligning modtog 94 familier på Lolland julehjælp sidste år fra Dansk Folkehjælp - ud af 184 ansøgere.


Du kan stadig hjælpe

Dansk Folkehjælp samler ind frem til 7.december, så både private og firmaer kan stadig nå at støtte den gode sag.

Hvis du/ I vil give penge til julehjælpen, kan du ringe til Erik Sørensen på 21 27 44 97 og få det kontonummer, som støtten skal indbetales på.

Julehjælpen, som gives til socialt uddsatte familier, består af madvarer for 500 kroner, et gavekort på 500 kroner til Sportmaster og et gavekort på 500 kroner til Fætter BR.

- Det er virkelig vildt, at så mange har brug for hjælp. Det er sørgeligt; men jeg håber virkelig, at Dansk Folkehjælp kan hjælpe rigtig mange, så familierne kan få en god jul sammen med deres børn og få mulighed for at give dem nogle fine julegaver, siger Erik Sørensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce