cookie-og-privatlivspolitik
Steffen Rasmussen håber, at en investor vil købe ejendommen på Havnegade og lave lejligheder med udsigt til havnen.
Steffen Rasmussen håber, at en investor vil købe ejendommen på Havnegade og lave lejligheder med udsigt til havnen.
Foto: lr

Extra Posten

3F flytter ingen steder

3F har sat ejendommen på hjørnet af Havnegade og Tolderensstræde i Nakskov til salg; men fagforbundet flytter ikke.
27. december 2018 kl. 15:30 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Overskriften til denne artikel er ellers skåret, så enhver journalist med respekt for sig selv og sit fag ikke ville lægge navn til den. Det er nemlig en såkaldt IKKE-historie: 3F flytter ikke. Men det gør 95 procent af Nakskovs befolkning jo heller ikke - uden af den grund at komme i avisen.


Løse rygter

At vi alligevel har valgt at fortælle, at 3F ikke går i flyttetanker, skyldes, at der i følge Steffen Rasmussen, næstformand i 3F Lolland, løber rygter rundt i byen om, at 3Fs afdeling i Nakskov lukker for at flytte til Maribo.

Intet kunne være mere forkert.

- Vi har sat ejendommen på Havnegade 19 til salg; men vi har ingen planer om at flytte fra adressen, hvor vi har haft kontor siden 1987, slår Steffen Rasmussen fast.


For meget plads

Grunden til, at 3F har besluttet at sælge ejendommen i Havnegade er, at forbundet ikke længere har brug for så meget plads som førhen.

- Vi har kontorer og mødelokaler i tre etager i ejendommen; men faktisk kan vi nøjes med den plads, som er i stueetagen, siger Steffen Rasmussen og fortsætter:

- Som fagforbund har vi ingen interesse i at optræde som udlejere. Derfor har vi valgt at sætte ejendommen til salg og så fremover leje os ind i stueetagen.


Tre lejemål

3F håber, at en investor vil vise interesse for bygningen, så den kan blive sat i stand og indrettet som lejemål.

Tre lejligheder kan det blive til, vurderer Steffen Rasmussen. Og alle tre lejligheder med den mest fantastiske udsigt ud over Nakskovs havneløb.

Til gengæld må 3Fs medarbejdere så fremover nøjes med udsigten fra deres kontorer i stueplan.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce