cookie-og-privatlivspolitik
Second Hands består af (fra venstre) Finn Søgaard, Peter Kragh-Jacobsen, Alfred Date, Asbjørn Date og (stående) Leif Jensen.
Second Hands består af (fra venstre) Finn Søgaard, Peter Kragh-Jacobsen, Alfred Date, Asbjørn Date og (stående) Leif Jensen.
Foto: privat

Extra Posten

60'er-rock på Torvet

Bandet Second Hands spiller på Axeltorv lørdag 21. juli.
19. juli 2018 kl. 11:26 Af Lisbet Rasmussen

Annonce

Der er en flok rutinerede rock-drenge, der står for lørdagsunderholdningen på Torvet fra klokken 11 til 13, nemlig bandet Second Hands. Bandet har indtil flere lokale islæt. Både bassisten og guitaristen stammer fra Nakskov.

Alle bandets fem medlemmer begyndte at spille i 1960'erne - Leif Jensen havde dog tyvstartet allerede i 1950'erne. Han fik sin første guitar og plads i sit første band i 1958. I 1969 startede han bandet Melody Makers, som huritgt skiftede navn til Jensen & Co, der i en årrække turnerede med Peter Belli.

i 1963 satte Peter Kragh-Jacobsen sig bag trommerne i Brønshøjbandet Out of Site. Siden i diverse bands, blandt andre i Delta Blues Band, Royal Strings og Jensen & Co.

Finn Søgaard fik smag for orgelet i 1968 og var fast mand i orkesteret Pasha.

Guitaristen Alfred Date hoppepde i 1963 med på pigtrådsbølgen i orkesteret The Hands i Nakskov, og lillebror Asbjørn Date fik gang i basspillet i 1969 med bandet Heaven - også i Nakskov.

I Second Hands har de fem fundet sammen med musik fra 1960'erne som fællesnævner. Og ud over go' musik gælder det om at have det sjovt - både på scenen og på dansegulvet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Extra Posten":
Annonce